חיסונים לילדים

• פותח הנושא penny
  • פורסם בתאריך

penny

New member
חיסונים לילדים

שלום רב, אני מעוניינת לקבל מידע על חיסונים לילדים. על מה ניתן לוותר ומה נחשב חיוני. יש לי ילד בן 7, שלא חוסן מאז גיל חודשיים. החיסון ההוא (כנראה שבשל חיסון השעלת)גרם לו ``לרדת מהפסים`` עד גיל שנה בערך. כל התקופה הזו הוא רק היה חולה, צרח כל הזמן ובאופן כללי דעך. החלטתי לא לחסנו יותר, עד שגופו ייתחזק.כעת הוא בסוף כיתה א`, ואני שוב צריכה לעמוד על המדוכה ולהחליט. אין בידי מידע מאוזן שיאפשר לי להחליט לגבי כל חיסון לגופו. שכן, רופאי קופת חולים מחייבים את מתן כל החיסונים באופן גורף, ואילו ההומאופטית שלי גורסת שכולם, פרט לטטנוס מיותרים ואף מזיקים.איך להחליט ???? מצפה לתשובתך המהירה. תודה.

חיסון

שלום! תוכלי לפנות לאגודת חוסן (בהוד השרון) ושם יוכלו לפרט לך בענין חיסונים לילדים. מעבר לכך, גישתי האישית, שיש לחסן בחלק מהחיסונים וחלקם מיותרים ואם מקפידים על טיפולים משלימים כולל הומאופטיה ואחרים אין מה לדאוג. רק בריאות!

penny

New member
חיסונים - המשך

יואל שלום, חן חן על תשובתך המהירה. א. לא הצלחתי לאתר את מספר הטלפון של אגודת חוסן. האם תוכל לעזור לי ? ב. האם תוכל להיות יותר ספציפי,ולפרט את דעתך על כל חיסון וחיסון.ברור לי למשל שחשוב לחסן נגד טטנוס, אך האם יש צורך גם בדיפטריה , שמשולבת בפורמולה של חיסון הטטנוס? מה לגבי פוליו ? האם בטיפות (חי מוחלש) או בזריקה?) וכו`. אשמח מאוד לשמוע את דעתך בנוסף לדעות אחרות. ברור שההחלטה תהיה שלי בלבד ועל אחריותי. בתודה מראש.

טלחוסן

שלום: מס` הטלפון הינו: 7443853 - 09 ו- 8663891 - 09 דעתי תבוא בשלב מאוחר יותר...... רק בריאות!

למעלה