חיסונים לסין

חיסונים לסין

שלום לכולם, נוסעים עוד שלושה שבועות לכשבועיים לסין (מתמקדים בשנחאי, בייג'ין וננג'ין - מפאת חוסר זמן). חיסוני צהבת יש לנו (מהטיול לדרא"מ....). יש חיסונים נוספים שכדאי שנעשה? אני מבינה שמבחינת שקעים החשמל הוא כמו בארץ? ועוד הבנתי משיטוטי בפורום שאין מה לבנות על הסקייפ.... איך הייתם ממליצים להתקשר לארץ אחרת? המון תודה ושנה טובה!

guyrotberg

New member
חיסונים לסין

אנחנו עשינו חיסונים גם נגד דלקת קרום המוח ודלקת יפנית או משהו כזה. אבל נראה לי שאם אתם מתמקדים בערים הגדולות אין צורך לעשות חיסונים נוספים מלבד צהבת. לגבי החשמל - הזרם הוא כמו בארץ אבל השקעים אחרים - צריך לקנות פה מתאמים. אנחנו משתמשים בסקייפ כל הזמן - או שזה מזל או שהסינים עוד לא עלו עלינו... מעבר לכך יש גם גוגל טוק ומסנג'ר שעובדים מצוין. בהצלחה.

אMור

New member
בעיקרון, אין מה להיכנס לפאניקה

אנחנו חיים כאן על בסיס קבוע ואף מטיילים מדי פעם ןאנחנו לא מחוסנים. (יש חיסון נגד זיהום אוויר?
) מסתובב פה אדם הנושא ת.זהות כחולה כבר 4 שנים, מתערבב ומתהולל בחברת סינים לא מקולחים וסיניות מפוקפקות ומדי פעם חוטף איזה גריפה אסיאתית - שוכב כמה ימים, אוכל ביצים שחורות משומרות ומחושי נדל ומבריא כמו נמר... הוא אף קופץ לבקר כאן בפורום כשהוא מרגיש צורך להיזכר בשורשיו... אז בקיצור - תהיו רגועים...

אנחנו לא לחוצים

להיפך, נזפו בנו על השאננות (יחד עם המלצה חמה לחיסון טטנוס, טיפוס הבטן ועוד כל מיני מריעין בישין....). תודה על זריקת ההרגעה!

אMור

New member
אז ההמלצה האישית שלי:

;כמו בכל נסיעה לחו"ל, זקוקה הקיבה שלנו לכמה ימי התאקלמות והתהליך, בד"כ - אינו נעים בכלל. אז בסין - התהליך כואב וארוך שבעתיים ויש צורך להכין את הקיבה בהתאם, כלומר - הצטיידו במיני קפסולות מזרזורת, משלשלות ואחרות, כי הבטן שלכם תדבר כאן - ותדבר סינית!
כמו-כן, אם אתם מטיילים, תמיד, אבל ת-מ-י-ד שיהיה איתכם בתיק נייר טואלט - וגם מזלגות פלסטיק למי שלא מורגל לצ'ופסטיקס. אל תצפו לקבל כאלו ב"מסעדה" כפרית מקומית... אה - כן, ולסיום - תתחילו לתרגל "ישיבת פועלים" סינית, זוהי הדרך בה תנקו את הקיבה מהבלגאן... פה אין אסלות - יש חורים - ובמקרה הטוב, גם דלתות...

A Wang

New member
אMור, דיברת עלי ../images/Emo9.gif

4 שנים - עוד שבועיים למאנייק
לא מקולחים - מתרגלים (עאלללק). ריח של זיעה זה גברי, לא?
מפוקפקות - תרגיע
שורשים - אני השורשים
ביצים שחורות - מי שצריך מתכונים להבראה תוך יום משפעת, מוזמן לפנות
ואחרי תאור כזה - הם עוד יותר בפאניקה

אMור

New member
אז הנה ההוכחה לכך

שאפשר לשרוד בסין ללא חיסונים! לגבי נזק מנטלי, זה כבר נושא לשרשור אחר...

חיסונים../images/Emo101.gif

לדעתי, אם אתם מתמקדים בערים הגדולות החיסונים שכבר יש לכם יספיקו. רמת הסניטריה בערים האלה היא סבירה ומעלה (בתנאי שלא תאכלו כל דבר שזז ברחוב) ויש אפילו מסעדות שאם תבקשו יפה תקבלו גם מזלג (לא תמיד סכין חחח...) והמסנג'ר עובד כאן בסדר גמור, ויש כאלה שמשתמשים עדיין בסקייפ ללא בעיות מיוחדות. ברוב המלונות הנורמאליים יש מתאמים לחשמל שמשאילים אותם לזמן השהות במלון. שתהיה לכם נסיעה טובה ומוצלחת

הי תודה רבה

אפשר לתפוס עליכם טרמפ ולהמשיך ולשאול? אני יודעת שרובכם מקומיים, אבל בכל זאת: כשמדברים על "גסט-האוסים" מומלצים - לאיזו רמה הכוונה? (הבנתי שבביג'ין יש מקום בשם 'הרמוני' שנחשב מומלץ?) אנחנו מחפשים משהו נקי וסביר, מעל רמה של אחסניה, ועם אוכלוסיה בשנות ה-20 המאוחרות (עשינו כבר את הטיול אחרי צבא, אנחנו כבר "גדולים"
). יש לכם אולי המלצות על מקומות ועולויות בביג'ין ושנגחאי? המון תודה מראש!

למעלה