חיסונים לפני בדיקת רופא

חיסונים לפני בדיקת רופא

שלום לכולם. קודם כל אני חייבת לשבח את הפורם הזה. אני צריכה לעבור את הבדיקות הרפואיות לפני הראיון בשגרירות ורציתי לדעת אם מישהו יודע על איזה חיסונים הם מקפידים ואם אפשר לעשות לפני כן בקופת חולים ובכך להוזייל את ההוצאות . 60 $ לחיסון זה סכום לא מבוטל. אודה לכם מאוד על התשובה המהירה

משהילי

New member
גם אני עשיתי

את הבדיקות הרפואיות האלה והחיסונים, אלא שאני עשיתי אותם אצל רופא מטעם השגירות. אני זוכרת שהם נתנו לי זריקת טטנוס, זריקה נגד אדמת, חצבת ועוד משהו (לא זוכרת, זה היה לפני כשנה...). אני חושבת שאם תספקי להם תעודת חיסונים (אני, למשל, לא מצאתי אותה, מן הסתם...) או שתביאי אישור מקופת החולים שקיבלת את החיסונים האלה - הם יתחשבו בעניין. בכל מקרה נראה לי הכי חכם פשוט להתקשר לשגרירות האמריקאית ולשאול במפורש את שאלתך. אני מצרפת קישור של שגרירות ארהב בישראל, שם יש גם מספרי טלפון נדרשים. בהצלחה!

שרונה13

New member
מנסיוני

פנקס חיסונים הועיל רק לביתי בת השתיים. פנקסי החיסונים של בעלי ושלי ממילא לא כבר לא היו בתוקף כלומר חיסונים תוקפם 10 שנים!! לנו נאמר במפורש שאין טעם לגשת לקופ"ח היות והשגרירות דורשת שהכל יבוצה בפיקוחה ולכן ע"י רופא מטעמה. אני מסכימה איתך שזה מעצבן אבל לפעמים אין ברירה... אותנו שלחו למרפאה מסויימת בהרצליה.

אנחנו באנו עם תעודת החיסונים של

מעיין וזה הספיק אבל בעלי נאלץ לקבל חיסון ולשלם....

למעלה