חיסונים מניו זילנד למזרח

החיסון

הי אורי, לגבי מנינגוקוק וטטנוס לפי מה שאתה כותב אתה נוסע כשהחיסונים האלו כבר לא בתוקף. לגבי הטטנוס אתה יכול לוותר - המשמעות היא שאם תפצע שם פציעה שמוגדרת כפציעה מלוכלכת אזי תצטרך לקבל שם חיסון דחף. לגבי חיסון לדלקת קרום המוח היפנית - באופן כללי ככל שנמצאים באיזורים שבהם הסיכון נמוך יותר כמו ערים גדולות הסיכון אכן פוחת. ותמיד מדובר על עניין של סבירויות. הסף המקובל להמלצה על חיסון הוא למי ששוהה מעל חודש באיזורי סיכון. המחלה סה"כ היא מחלה נדירה אבל מדובר במחלה קשה ולעיתים קרובות קטלנית. אלו הנתונים - ההחלטה היא שלך ועל פי מסלול הטיול.

oripal12

New member
חיסונים מניו זילנד למזרח

שלום דוקטור. הגעתי לפני כמעט חודשיים לניו זילנד ישירות מישראל ואני מתכנן בסוף אפריל לנסוע למזרח, לתקופה קצרה של 4-6 שבועות, ללאוס וקמבודיה או לפיליפינים כאשר לעלות החיסונים יש משקל בבחירת היעד. אשמח לדעת איזה חיסונים אני צריך לעשות בקביל כל אחד מהיעדים בהתחשב שקיבלתי את החיסונים בבקום (2007) ושהגעתי ישר מישראל למדינה מפותחת כמו ניו-זילנד ושאני מתכנן נסיעה לזמן קצר. בפיליפינים אני מתכנן להיות רק באזורי החוף. בנוסף אם ידוע היכן הכי רצוי לעשות את החיסונים בניו-זילנד אני גם אשמח לדעת. תודה רבה!! אורי

חיסונים מניו זילנד למזרח

אורי שלום, לטיול תרמילאים בלאוס, קמבודיה ולפיליפינים אתה צריך את החיסונים הבאים: הפטיטיס A, B, טיפוס הבטן, מנינגוקוק, וטטנוס. בגיוס לצה"ל קיבלת חיסון למנינגוקוק ולטטנוס, לנוסע לטיול תרמילאים מומלץ לחזור כל חמש שנים על החיסונים הנ"ל , כך שאם חלפו מעל 5 שנים מגיוסך עד תאריך הטיול - מומלץ שתחזור על חיסונים אלו. לגבי חיסון לקדחת המוח היפנית (שהינו חיסון יחסית יקר)- ההמלצה לאיזורים אליהם אתה נוסע היא להתחסן כאשר השהות הינה ממושכת, מעל 4 שבועות. כאשר ל 6 שבועות החל מסוף אפריל -(תקופת ההעברת המחלה בלאוס היא ממאי עד אוקטובר) כן מומלץ להתחסן למחלה זו. ניו זילנד היא מדינה מפותחת ולכן תוכל להתחסן בכל מרפאת מטיילים. בהצלחה,

למעלה