חיסונים

ניבה גל

New member
חיסונים

האם לחסן או לא? קראו את הספר "חיסונים חשיפה" שיצא לאור על ידי ארגון "חסון". בואו לשמוע הרצאה בנושא. מצורפת הזמנה. האחריות על מתן או אי מתן החיסון בכל מקרה מוטלת על ההורים, כך שכדאי לקבל כמה שיותר מידע.

ארגון "חסון". מעמד מאחוריו??

קראתי בעינין רב את הכתבות המתפרסמות תחת חסות ארגון "חסון". אין מילים בפי להביע את הזעזוע שקריאתן גרמה לי. לא ברור לי מי עומד מאחורי ארגון זה, מה ההסמכת "המטפים " נגד חיסונים כלל, מה מטרתם? חוששני שישנם גופים אינטרסנטים כגון "המטפלים" ברפואה אלטרנטיבית, היודעים שאותה אוכלוסית הורים תפנה במוקדם או במאוחר לדרכי מניעה שונות,על מנת להשתיק את מצפונם. לא אכנס לויקוח בעד ונגד חיסונים, הנושא רציני מדי ורחב מדי. אשל רק מספר שאילות שלדעתי כל הורה חייב לשאול את העצמו: איכן כל המחולת שעשו פראות עד למחצית המאה הקודמת בקרב ילדים כגון דיפטריה, אבעבעות שחורות ,שיתוק ילדים וכולי,שנעלמו מפני איזורים נרחבים של כדור הארץ בהם הילדים מחוסנים כבר למעלה מ 50 שנה. היום סטודנטים לרפואה יכולים ללמוד על מחלות אלה רק מתוך קריאה או תמונות ישנות. האם מיליוני רופאים ברחבי העולם עוינים לילדינו? ואם נשקפת סכנה איך זה שהם עצמם ממשיכים לחסן את ילדיהם הפרטים בקפדנות? האם יש מזימה בינלאומית שמטרתה היא לספק כספים לחברות התרופות בהם מעורבים רופאים חסרי מצפון? תחשבו קצת! זה לא הגיוני. לא אזכיר כאן את אין סוף עבודות מחקר רציניות השוללות את התענות המובאות ע"י ארגון "חסון" . למעונינים אוכל בקלות להפנותם למקורות. דר' מילה ברק

מן הפח אל הפחת..........

באמת קשה לדעת מי עומד מאחורי מה. אני למשל עדיין לא יודעת מיהו יצרן החיסונים של אותו חיסון שבני נפגע ממנו בסניף קופת חולים כללית ולא יודעת מיהו היצרן של החיסון סייבין שניתן בבית הספר הקהילתי של החברה הממשלתית של משרד החינוך "החברה למתנ"סים". (הראשון היה בכפר סבא והשני בתל אביב). אבל, יחד עם זאת נראה לי משונה מאוד שבטבלה שלהם, ארגון חסון לא מציין את חיסון הויטמין K שניתן לכל ילד מיד לאחר הלידה (של חברת הופמן דה לה רוש שקבלה צחי מיליארד דולר קנס על תיאום מחירים מבית הדין של האיחוד האירופי........וכמו כן בפרסומים שלהם הם לא מתעכבים על הסיכון שבחיסון סייבין בטיפות.

למעלה