חיסונים

חיסונים

לאלישוע שלום! יש לי בן 4 חודשים שקיבל את החיסונים מעט באיחור כי התלבטתי המון בקשר לזה. קראתי מאמרים של עמותת חסון ואלכסנדר קיט ואני עדיין לא שלמה עם המשך מתן החיסונים לבן שלי. יש לי ויכוח מר עם בעלי. מבחינתי להפסיק באחת את מתן החיסונים והוא מתנגד נחרצות. 2 בקשות: 1. מה דעתך? אילו חיסונים בכל זאת כדאי לתת? ומה תוכל להוסיף לידע שלי. 2. אם באמת אתה מתנגד לחיסונים, האם תוכל לכתוב לי כמה שורות מחץ שאוכל להראות לו? תודה. ב-18 לחודש עלי לתת לו חיסון ואני ממש ממש לא שלמה עם זה. מיקילוניה.

../images/Emo6.gif

החוכמה שלך והדרך שלך הן מילות המחץ!!!! אלישוע, למען שלום בית
, אנא עזרתך

noati

New member
אנסה כאן :)

מתחת לתיבה בה אנחנו רושמים את תגובתינו יש שלוש אפשרויות להוסיף קישורים <שלושה פסים כחולים> בראשון כתוב כתובות אינטרנט נלוות ומתחת- מן טבלה המחולקת לשש כשבצד ימין כתוב תיאור ובצד שמאל כתוב קישור זה כדי להעביר קישור כמו שאלי מעביר לנו ע"יהוספה בסוף ההודעה. איך? את מוצאת את דף האינטרנט שאותו את רוצה להעביר לכאן מעתיקה את שורת הכתובת לצד שמאל של הטבלה ובצד ימין כותבת איזו מילה שתרצי. אם את רוצה שהקישור יהיה חלק מהתגובה שלך את יורדת עוד טבלה אחת למטה שם כתוב לך קישורים בתוכן ההודעה (יש להכניס מחרוזת תווים המופיעה בתוכן ההודעה ואת הכתובת שאליה היא תקושר) ומעל הטבלה המחולקת לשש כתוב בצד ימין- מחרוזת מתוכן ההודעה ובצד שמאל- קישור. את עושה את אותו הדבר שעשית קודם: מוצאת את דף האינטרנט שאותו את רוצה להעביר לכאן מעתיקה את שורת הכתובת לצד שמאל של הטבלה. בצד ימין את כותבת את אחת המילים שבחרת מהתגובה שלך לדוגמא... למטה למטה זה כבר העברת קובץ או תמונה בהזדמנות אחרת... בהצלחה :)

למדי אותי...הזכיר

לי שיר נפלא... תני לי אהבה פשוטה כרוח תני לי אהבה זכה כמו ים הקצב משגע זה בטוח הקצב משגע את כולם מפני שהעולם שכח לשמוח מפני שהעולם מעט עצוב נראה לי שלאף אחד אין כח מאומה לא נראה היום פשוט למדי אותי לשמוח למדי אותי לרקוד לשיר עד כלות הכח לשמוח עוד ועוד למדי אותי לשמוח עד גבול ההגיון אני רוצה לפרוח לשמוח בלי חשבון הבל הבלים אמר קהלת אין חדש השמש עוד תיסוב במבטך את שוב שואלת במבטך האור קרוב

clipsa

New member
הרצאה

שלום מיקילוניה ממליצה מאוד להשתתף בהרצאה של קית בנושא החיסונים. (עם בעלך) אפשר לברר ב"חסון" מתי ואיפה יש הרצאות והוא תמיד ישמח לבוא להרצאה שתאורגן באיזור מגורייך. מצרפת לך שרשורים בנושא...1. מפורום אוטיזם 2. מפורום הורים לתינוקות 3. מפורום הנקה חשוב : עדיף לדחות את החיסונים כמה שאפשר- מעל גיל שנתיים ועדיף מעל גיל 5 ... עד אז מתפתחת מערכת העצבים והיא רגישה מאוד,בפרט המיילין. לבדוק בכל מקום אפשרי נחיצותו של כל חיסון,רוב המחקרים שיש נעשו במימונן של החברות שמייצרות את החיסונים. במדינות שונות הפסיקו לחסן חיסונים שונים, כדאי לבדוק למה.. למשל בצרפת אין מחסנים לצהבת B הקשיבי לעצמך, את מכירה את ילדך טוב מכולם.

גלי ר

New member
להלן הסבר איך יוצרים שירשור

הי clipsa הסבירו לי איך יוצרים שירשור להודעה ספציפית. קליק ימני על העיגול הכחול שמימין לכותרת הודעה, "העתק קיצור דרך" מצורף צילומסך ואז נכנסים בתחתית מסך של כתיבת תגובה ל"קישורים בתוכן ההודעה" בצד שמאל עושים הדבק (מתחיל ב:http ) ואז מצד ימין כותבים מחרוזת מתוכן ההודעה. למשל הינה קישור אל ההודעה של אורן מסר יומי-השלווה האישית אני לחצתי על הלינקים שהבאת בהודעה והגעתי לרשימת פורומים כללית. אשמח מאוד אם תוכלי להפנות נקודתית למה שהמלצת. הנושאים שהבאת מאוד מעניינים. תודה גלי

clipsa

New member
המשך-שירשורים בנושא חיסונים ../images/Emo91.gif

גלי תודה שהערת את תשומת ליבי לעובדה שהלינקים לא עברו.... אנסה להעביר כאן מספר שירשורים מפורומים שונים. על מנת למצוא עוד כאלה- ראשית..לקחת ה ר ב ה א ו ו י ר ו.... הכנסו לחיפוש המתקדם - שם יש להזין 1. תאריכים אני הלכתי עד תחילת 2003, 2.להזין את שם הפורום הספציפי בו מחפשים (בעוגות למתחילים לא מצאתי) הנושא נידון בכל פורום שקשור להריון,לידה,תינוקות וגידול ילדים. 3. לסמן נושא- במקרה זה חיסונים וללחוץ על חיפוש. מקבלים מספר עמודים בסדר כרונולוגי עם הרבה שירשורים בהם הוזכר הנושא שעולה מדי פעם גם בכלי התקשורת ומעורר הדים בפורומים. מה שהבאתי זה מקבץ אקראי...טיפונת באוקיאנוס : שירשור מפורום אוטיזם ואספרגר שם הנושא נידון בתדירות גבוהה. לינק למחקר על הקשר בין הכספית (חומר משמר בחיסון) לאוטיזם. שרשור מהורים לתינוקות לינק בעד ונגד.. ועוד מהורים לתינוקות.. שולמית.

למעלה