שימו לב לשרשרת על המיכל האמצעי. זה משהו שהעירייה הרכיבה כדי שהחזירים לא יהפכו את המיכלים.כל יציאה לזרוק זבל, יכולה להיות מרגשת
צפה בקובץ המצורף 67049
לא צריך לקנא, יש מספיק לכולםכל יציאה לזרוק זבל, יכולה להיות מרגשת
צפה בקובץ המצורף 67049
לא רק זבלכל יציאה לזרוק זבל, יכולה להיות מרגשת
צפה בקובץ המצורף 67049
השיא שלי, בשיטוטיי עם הכלב בשכונה, הוא להיתקל בשועל. הוא בחן אותנו לשלושה רגעים ואז פנה והלך משם בזריזות, לכיוון מרכז השכונה.לא רק זבל
אתמול הלכתי לקניון האודטוריום, ליווה אותי כל הדרך חזיר
(איני זריזה בשליפת מצלמה מתוך תיק מבולגן ועמוס אז תאלצו להאמין לי)
מנחשת שהלך לחנות סיגר ויין, בקומה שמתחת
התמונה נלקחה מ"הפשוטע"איך כתב אלתרמן?
באה מנוחה ליגע...
נראה זרוק לאללה.
הוא חי? בדקת? (בזהירות, שלא תעירי חו"ח)
בעיר אני מבין, כי יש מי שיפנה צ'יק צ'ק את הפגר.חלק מהחיפאים לא יצטרפו לתקוותך
אין לכם ביער סניף של זק"א ?בעיר אני מבין, כי יש מי שיפנה צ'יק צ'ק את הפגר.
ביער לא ממש. ביער צריך לסמוך על חיות היער שיטפלו בנושא. וזו בעיה גדולה למי שהטיול ביער חשוב לו.
חלק מהחיפאים לא יצטרפו כי נמאס להם.בעיר אני מבין, כי יש מי שיפנה צ'יק צ'ק את הפגר.
ביער לא ממש. ביער צריך לסמוך על חיות היער שיטפלו בנושא. וזו בעיה גדולה למי שהטיול ביער חשוב לו.
זה בדיוק מה שאמרתי לאשתי.הרי טבעי שבעל חיים שבדרך כלל חי ביער, יתפגר שם.
תנים מסתובבים כאן חופשי מזמן מזמן, ואם לא מסתובבים, שומעים אותם, בואדיותחלק מהחיפאים לא יצטרפו לתקוותך, חלק אחר כן ויהיו מי שימשיכו להאכיל ולגרום לחזירים לחזור.
מטרד לא קטן.
שנים רבות שבתל אביב/ רמת גן, באיזורים הגובלים בפארקים הגדולים, מסתובבים תנים.
לא נדיר לפגוש תן בעת צעידה לילית על המדרכה ברחוב/שביל בפארק.
בהתחלה שניכם תעמדו ותבהו זה בזה. בדרך כלל אם יש לך סבלנות, הוא יסתובב ויפנה את הדרך.
בתקופת הקורונה, כשמטיילים לא השאירו זבל בפארק, התנים העזו ונכנסו לתוך הערים לחטט בפחים (חוויה משונה לשמוע ממש מקרוב יללת תן ולגלות שהוא מתחת לחלון).
מטרד, אבל לא כמו החזירים.
ויסלחו לי כל אלו השומרים על זכויות בעלי החיים וכבודם ואלו המאכילים בניגוד להוראות, אלו שני בעלי חיים שמקומם בטבע ולא בעיר.
מפגש לילי בפארק הירקון:
צפה בקובץ המצורף 67076
בחודש שעבר היו הרבה דיווחים על הצבועים. אולי הם הריחו את החזיר ההוא ובאו.תנים מסתובבים כאן חופשי מזמן מזמן, ואם לא מסתובבים, שומעים אותם, בואדיות
בשנים האחרונות נוספו צבועים (טרם פגשתי) ואני מבינה שזו בעיה רצינית
אם אתה סומך עליה, אז הכל מסודרזה בדיוק מה שאמרתי לאשתי.
אמרתי לה שביליתי לאורך השנים כל כל הרבה זמן ביער ששם, אמרתי לה, אני צריך למות.
אמרתי לה, אם אני מת במקום אחר, תשליכי את נבלתי ביער והחזירים והשועלים והעכברים והנמלים והציפורים כבר יעלימו אותי.
גם הראיתי לה את המקום המתאים. לא ישר על השביל כי יש אנשים שעוברים שם אבל קצת ימינה, יש שם ואדי קטן, שם.
אם תשים כאמור את נבלתי ביום ראשון בבוקר, עד שיבוא סוף השבוע והמטיילים כבר לא יישאר ממני כלום. אז לא יפריע לאף אחד.
אמרה לי: אין בעיה.
אז זה מסודר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.