חיפאי חמוד :)

samir44

New member
חיפאי חמוד :)

בחור חיפאי חמוד משכיל אמיד אשמח להכיר בחורה לקשר של כיף 0545834916

K O K O L I T

New member
מעניין אותי לדעת...

היי פעם אחת באמת מסקרן אותי לדעת מה זה קשר של כייף? סטוץ'? - לא נשמע לי כייף, נשמע לי יותר מתאים למי שלא חושב שהוא ראוי ליותר מזה ופה לדעתי כולם ראויים ורוצים יותר מסתם סטוץ' אז שהייה לך בהצלחה אבל לא בפורחום הזה (לפחות כך אני מקווה) מה דעתכם???

straycat

New member
אם כבר, אז מעבר לזה....

נשאלת השאלה, כייף למי? בד"כ הקשרים שעונים להגדרה הזו הם כייף לצד אחד, בזמן שהצד השני נפגע.

noamdin

New member
כל הכבוד לבנות הפורום ../images/Emo127.gif

רק אל תשכחו שיש כאלה שבאמת מחפשות רק "כיף". אבל אלה לא יגיעו לכאן כנראה.

straycat

New member
כייף מהסוג הזה מהווה פשרה כואבת...

ככל הידוע לי, במרבית המקרים שבהן נשים מחפשות "סתם כייף", מדובר בפשרה. כולנו יודעות שנורא קשה למצוא אהבה אמיתית... זה רחוק מלהיות אופטימלי.

לאו דווקא

יש אנשים (גברים ונשים) שבנקודת זמן ספציפית בחיים שלהם לא מחפשים משהו רציני וכל עוד שני הצדדים מחפשים קשר קליל וכייפי אף אחד לא אמור להיפגע. אני מכירה נשים אחרות שכן מחפשות או חיפשו בעבר קשר כזה. גם לי היו בעבר סטוצים ולא נפגעתי ואף אחד לא נפגע. כמו שלא כל הגברים מחפשים רק סקס, לא כל הנשים מחפשות רק אהבה או מחפשות תמיד אהבה.

אצל האדון מלמעלה הקלפים גלויים

ואני דיברתי על מצב שבו הקלפים גלויים. ואל תשכחי, גם גברים וגם נשים לא תמיד חושפים את הקלפים.

straycat

New member
באמת?

אם כך, מה מצבו המשפחתי? (הוא לא ציין, כנראה נשוי). מאוד ברור מה הוא מחפש, אבל אי-אפשר לומר שבמקרה הזה כל הקלפים גלויים. מניסיון, הרבה גברים נשואים פשוט משקרים בלי להניד עפעף וטוענים שהם רווקים, אלמנים וכיו"ב -- והכל בשביל סתם איזה זיון... בעיני זו רמאות.

מצד שני,

ברור מה הוא מחפש וזה לא לצעוד עם מישהי לחופה, ומי שתסתכל בכרטיסו תבין עם מי יש לה עסק ואז היא יכולה לבחור - רוצה או לא רוצה. יכול להיות ששיקר, יכול להיות שלא סיפר הכל. האמת? לא מעניין אותי מה מצבו המשפחתי כי אני לא מתעניינת בהצעה שלו. מצד שני, אנחנו לא מכירות אותו ורק יכולות לנחש מה מצבו המשפחתי.

straycat

New member
נכון...

יאמר לזכותו, שהוא לא המציא איזו אגדה על שאיפותיו לעתיד...

הפורום הוא פורום היכרויות

מכל הסוגים, לאחד יתאים קשר כזה ולאחר יתאים משהו אחר. גם סוג של היכרות חברית ניתן לחפש ולמצוא פה, זה מאד רחב וכל האפשרויות פתוחות.

3שרונית

New member
הופה איזה שינוי../images/Emo151.gif

קודם הוא היה עשיר וזהו. עכשיו הוא סתם אמיד אבל גם משכיל וחמוד..

הפלא ה8

New member
הוא היה מליונר, לא סתם עשיר.

לשאלתי על כמה מליונים יש לו הוא לא ענה...חבל, איך התפספס קשר...

למעלה