חיפה והקריות שווים 6 מנדטים, כנסת ה-19: 0 חברי כנסת. וב-20?

tapuzoed

New member
חיפה והקריות שווים 6 מנדטים, כנסת ה-19: 0 חברי כנסת. וב-20?

שוב אותו סיפור ידוע: כנסת ישראל תתמלא שוב בחברי כנסת מגוש דן, כמה בודדים מירושלים וסביבתה,
ושוב אזור חיפה והקריות, ששווה 6-7 מנדטים, ישאר בתת ייצוג. בכנסת ה-18 היו 3 חברי כנסת מהם 2 שמונו לשרים,
בכנסת ה-19 זה הפך לאפס חברי כנסת.
המפלגות לא סופרות את האזור הזה. חלקן מקיימות סניפים באפס פעילות למעט בתקופת הבחירות אז שולחים מישהו
שיפתח את הסניף ויארגן קצת חוגי בית. מזמן אין חבר כנסת המנהל מחיפה או הקריות לשכה נוספת - רק אזור של 600
אלף תושבים ומהם אחוז גבוה יחסית של תושבים בוגרים בעלי זכות הצבעה.
מה עושים כדי לשנות את המצב? איך יתכן שהמפלגות הגדולות דוחקות תושבי חיפה קריות והצפון ברשימות שלהן?

trilliane

Well-known member
מנהל
מה עושים כדי לשנות? מקשקשים בפורום נידח בתפוז, לא?

כבר הבנתי שזו הגישה שלך... למצוא רק על מה לקטר ואיפה רע ולא בסדר ולהציף את הפורומים. בלי שום סינון מה באמת מהותי ומה לא, וכשיש כבר משהו חשוב במיוחד, להיעלם ולהתעלם.

tapuzoed

New member
והגישה שלך לנסות להשתיק את מי שמנסה להשפיע

ולעשות לו סימוני
על כל הודעה

trilliane

Well-known member
מנהל
שקר; לא השתקתי אף אחד; ולו רצית באמת להשפיע, היית עושה

מי שלא מקדם את ההפגנה הכי חשובה שהייתה בחיפה לאחרונה ועוד יש לו החוצפה לבקר את כמות האנשים שהגיעו, אבל כשנשאל ישירות היכן היה ממלא את פיו מים, מוטב שישתוק ולא יטען שהוא מנסה להשפיע. גם למלא את הפורום בקיטורים ללא הבחנה בין עיקר לטפל זה לא "לנסות להשפיע"; זה סתם להוציא קיטור. לא רק לך מותר לקטר ולבקר.

tapuzoed

New member
איך בדיוק אני אמור לקדם אותה - לדבריך - "בפורום הנידח הזה"?

לא מילאתי את פי מים ואני לא בא להפגנות של 300 איש הייתי כבר באינספור הפגנות עוד כשפעלה
מגמה ירוקה ומטעם הקואליציה לבריאות הציבור, מי את בכלל שתגידי לי לאן אני צריך לבוא כמה ולמה
ממתי אני צריך לתת לך דין וחשבון.. אני אשפיע איך שבא לי, איפה שבא לי, כמה שבא לי.
חצופה שכזו.

trilliane

Well-known member
מנהל
במקומות שבהם מקדמים דברים, לא בפורום נידח, נכון מאוד

מה לעשות, תפוז אינה הפלטפורמה הפופולרית ביותר, ואת המספרים הנמוכים כמה אנשים קוראים כאן (אגב, הספירה היא פר פתיחת הודעה, לא פר גולש) אתה יכול לראות בעצמך. אז אם אתה כ"כ נחרד לגורל העיר, אולי כדאי לרכז את האנרגיות בפלטפורמה קצת יותר משמעותית ולא לחפור על אותם הדברים לאותו קומץ אנשים שרוצים לדבר גם על דברים אחרים בעיר, ואז אתה מקטר ומשקר גם לגבי דברים שאין בהם שום בעיה (כמו אפשרויות ארוחת הבוקר בעיר, ממש לא רק בורקסים, בניגוד לדבריך השגויים).
&nbsp
אני לא אומרת לך לאן לבוא ומה לעשות; אני בסה"כ מבקרת את האופן שבו אתה מתנהל כאן, מציף את הפורום בקיטורים בלתי נגמרים בלי שום הבחנה מינימלית ולא פעם ללא הצדקה, ועד שהייתה כבר פעולה משמעותית בעיר, כזאת שזכתה לסיקור תקשורתי (שוב, כאן אין כזה) התעלמת ממנה לגמרי. החוצפה היא שלך, לבקר את מאות האנשים שכן הגיעו, כשאתה לא טרחת בכלל להתייחס להפגנה הזאת (אפילו כאן) וכששאלתי אותך מילאת את פיך במים (=שתקת ולא ענית).

tapuzoed

New member
אז עכשיו את קובעת פה על מה אנשים רוצים לדבר, מי מינה אותך?

trilliane

Well-known member
מנהל
אני מדברת בשם עצמי, וכותבת בתור גולשת מן המניין כאן בפורום

ואת מה שאחרים רוצים לדבר עליו אני רואה לפי הנושאים שהם מעלים והאופן שבו הם עושים זאת.

tapuzoed

New member
אז תדברי בתור את ולא בשם קומץ דמיוני שאת קובעת מה הוא רוצה

tapuzoed

New member
והנושא של תת ייצוג בכנסת של חיפה והקריות זה נושא ראוי מאד

למעלה