חיפה - עיר פושעת???

חיפה - עיר פושעת??? ../images/Emo150.gif

ישבתי בביתי וצפיתי בתוכנית "עדשה מקומית" בערוץ 9. אני לא מאמין!!! חצי מהוכנית היא מדברת על רופא-שיניים שאנס מטופלות, רצח ליד מגדל הנביאים ועוד בחור צעיר שעצור על שוד של קשישים. אין גבול!!!
למה???? אין תקנה לעולם ובחיפה בפרט???

חחחחח זה די מצחיק.....

הפשע בחיפה קטן לעומת מה שקורה בכל העולם כולו. אין מה לעשות יש אנשים חסרי תקנה בעולם הזה,לאו דוקא בחיפה. היו לא מזמן הרבה רציחות בחיפה,זה התפרסם בכל העיתונים ובטלויזיה. בעל רצח את אישתו,את השכן וכו´....... אין לזה סוף....... דרך אגב תגיד לי בבקשה מי זה הרופא שיניים הזה??? ?
LOVE ענת.

Weird Eyal 21

New member
מה שאתם אולי לא יודעים זה ש.....

לא על כל הפשיעה מספרים אחוז הפשיעה בחיפה הוא בעצם מאוד גבוהה רק כשהייתי במשמר האזרחי הבנתי כמה פשע יש כאן.... אבל אני כבר לא במשמר האזרחי (למזלי) והפשע לא ממש מעניין אותי.... חיי את החיים שלי בשקט ולא מפריע לאף אחד

IC4

New member
לא יודע מה איתכם בקרית ים הולך שם

אבל תשאיר את הקריה שלי בחיים ומחוץ לעסק

אני אישית לא מקרית ים

אני ממוצקין אני רק לומד שם אבל אני יודע שיש שם הרבה פשע אני יודע כי אני מסתובב שם הרבה ואת האנשים שאני מכיר עושקים מתחומים שזה כבר לא לפורום (בקיצור פשע)

אני חייב להיות הוגן...

בתצהיר שפרסם מפקד מרחב חוף במשטרת ישראל, נודע שהעיר חיפה עלתה ב-110 אחוזים!!!במקרי הרצח. התל אביבים כב יותר עדינים...

Weird Eyal 21

New member
אם תמיד תנסה לתקן

את הסביבה בסוף תשכח את עצמך..... יש לי את המטרות שלי שלהן אני מקדיש את כולי.... בעניין הפשע..בשביל זה יש משטרה...

IC4

New member
רופא שיניים אנס??

ד"ר מירסקי has done it again ! לא סתם רופא נחמד הוא , וגם היחיד שאני מכיר
פעם אחרי ביקור אצלו במרכז , ראיתי ניידת חונה בצד ועוצרת (לא מכניסה לניידת אלא מילולית עוצרת) רוכב אופניים והוא לא מבין מה הם רוצים ממנו ומה הוא עשה רע האם אסור ליסוע על המדרכה? הרי כל הענין מדבר על ביטחון התושבים, מה יותר בטוח לרוכב אופניים - ליסוע על הכביש (ועוד במרכז הכרמל) או על המדרכה? יכול להיות בכלל שאני נתפסתי לסיבה שלא קיימת ועצרו אותו על משהו אחר אבל... זה כל הזמן תופס את מחשבתי.

איליה.

New member
השאלה מה יותר בטוח להולכי הרגל

האם זה בטוח שרוכבי אופניים יסעו על המדרכות שבהן מסתובבים הולכי רגל? אופניים הם כלי רכב, ומקומם על הכביש - שם הם לא מסכנים חיי אדם.

וסתם לידע כללי

זה גם החוק אסור לנסוע עם אופניים על המדרכה מותר אךורק על הכביש או על מסלולים מיוחדים לאופניים

IC4

New member
here´s a thought

בואו נגיד לרגע שהמשטרה רדפה אחרי מישהו מסוכן אז היא נסעה מהר כדי לתפוס אותו ובגלל המהירות שלה היא פגעה ברוכב אופניים שנסע על הכביש ולא על המדרכה
המדרכה היא אמנם מקום הולכי רגל אבל עדיין כשזה נוגע לבטחון, יש יותר סיכון לרוכב אופניים על הכביש מאשר להולך רגל במדרכה ועליה יש רוכב אופניים - שאגב יודע להזהר שלא לעבור דרך אנשים.

איליה.

New member
../images/Emo13.gif אם רוכב אופניים יודע להזהר

שלא לעבור דרך אנשים, אז על אחת כמה וכמה נהג של רכב משטרה יודע להיזהר לא לדרוש רוכב אופניים, מה גם שיש הרבה יותר אופניים מרכבי משטרה

Weird Eyal 21

New member
לפי חוק

נסיעה על אופניים מותרת רק בכביש או בשבילים מסומנים אותי ניסו לעצור בגיל 8(!!!!) בגלל שנסעתי על המדרכה יש גם חוק שחייבם לשים קסדה על הראש אם זה כביש ראשי מצד שני יש גם חוק שאסור לנהגים לצפור לרוכביי אופניים כי הם עלולים להיבהל וליפול ואם מישהו על האופניים שלו ורוצה ממש להיזהר אז ישתקין מראות צד... אגב ארנונה (מצטער שבאותה הודעה) חיפה היא מבין הערים עם הארנונה הכי גבוהה במדינה כשבכל המדינה מעלים ארנונה במשהו כמו חמש אחוז כאן מעלים בשבע או עשר אחוז....מצנע פשוט שוחט אותנו מבחינת ארנונה!!! וגם בונה כיכרות בכל צומת אפשרית....

איליה.

New member
מה רע במעגלים? זה דווקא דבר נחמד.

דרך אגב הידעתם? קרית ביאליק היא העיר המובילה בארץ בכמות המעגלים שיש בה. אני לא בטוח מה המספר המדויק, אבל זה בסביבות ה-70 מעגלים לעיר בת 36 אלף תושבים.

IC4

New member
כן אבל מילא שאת רגילה לזה....

סתם ליסוע תקוע לך מעגל במקום שעד לאותו זמן לא היה ואת פתאום לא מביהנ מה לעזאזל קרה פה זה מבלבל

איליה.

New member
אני סובל מספיק

בשיעורי הנהיגה שלי בקריות
ואיליה זה שם של בן.

למעלה