"חיפה פאקרז" מתקרב ויש עדכונים

glendon

New member
"חיפה פאקרז" מתקרב ויש עדכונים

פלייר ארוך ולוח התרחשויות והופעות באתר שלנו. והנה הקאבר של פלייר A4 שהכנו במיוחד בשביל האירוע. מי מכם שגר בחיפה (מעניין מי) עשוי לקבל אותו מנערות גותיות שיפזזו ברחובות העיר. סמנו ביומניכם!

amitais

New member
תפרסם גם בפורום פאנק

נראה טוב הפלייר שלך. תספר לפאנקס הצעירים מי יופיע. הם יאהבו את מחיר הכניסה הנמוך. תנסו להביא גם את וועדת קישוט, הן הכי מצחיקות. זה שלוש בנות ומתופף. הסולנית ג'קי ממש טובה, והן מופיעות בחצאיות טוטו ענקיות שעשויות משקיות ניילון גזורות. הלהיט הגדול שלהן הוא:"ציצים!!" ובשיא הפזמון החוזר ("ציצים!") ג'קי תופסת את עצמה ומנערת. מאוד נחמד.

glendon

New member
זה פלייר משותף של גלנדון ואיזבלה

עשינו יחדיו, אני את חרטוס הלפיד האנושי ואיזבלה את פקאצה. וגם את כל האירוע אנחנו עושים יחדיו, כאלה רומנטיים חמודים ושיתופיים אנחנו. את ועדת קישוט ראיתי רק פעם אחת בקליפ ככה שלא רוצה לעשות הכללה, אבל לא כלכך אהבתי, קצת בהמיות לטעמי המעודן. ביר 7 זה יותר הטעם שלנו, אוהבים את דפנה שמזכירה את קורטני לאב. את רוב הלהקות לאירוע הביאה שלומי נמש והם ירוצו מחמש וחצי ועד אחת בלילה. אנחנו ודדידובי ארגנו את ההופעות המרכזיות. דדי הביא את בוטן מתוק וקרקס ואיזבלה את Violet Vision הרכב אלקטרוני מדהים למדי שנע מברייקביט ועד ג'אנגל ורוק. מצרף גם את הצד השני של הפלייר, הקומיקס של חרטוס ופקאצה. תבואו!

amitais

New member
הן גדולות

הקליפ לא מעביר כלום. ועל BEER7 אני לא אגיד כלום, היא לא כוס התה שלי. אבל די מצער שאתה אוהב אותה.

למעלה