חיפה
S steiff New member 25/9/19 #2 קומפוזיציה נאה וצבעים יפים אבל הרעש הדיגיטלי מורגש אפילו ברזולוציה של תפוז וחיפה מחוץ לפוקוס... אם התמונה צולמה בנייד אז זה מה יש. אם התמונה צולמה במצלמה של ממש - זו סיטואציה שמצדיקה חצובה וצילום ב-ISO נמוך בחשיפה ארוכה בצמצם סגור יחסית.
קומפוזיציה נאה וצבעים יפים אבל הרעש הדיגיטלי מורגש אפילו ברזולוציה של תפוז וחיפה מחוץ לפוקוס... אם התמונה צולמה בנייד אז זה מה יש. אם התמונה צולמה במצלמה של ממש - זו סיטואציה שמצדיקה חצובה וצילום ב-ISO נמוך בחשיפה ארוכה בצמצם סגור יחסית.
י יורםשניר New member 26/9/19 #4 אמנם צילום השקיעה הזה עדיף על צילומי-שקיעות יותר אופיניים, . ועדיין, אני חוזר על עמדתי לגבי צילומי "אבסטרקט", נופים, שקיעות, חתולים נחמדים, ... .
אמנם צילום השקיעה הזה עדיף על צילומי-שקיעות יותר אופיניים, . ועדיין, אני חוזר על עמדתי לגבי צילומי "אבסטרקט", נופים, שקיעות, חתולים נחמדים, ... .
י יורםשניר New member 26/9/19 #5 דרך-אגב: מסתבר שלי כל-כך לא איכפת מהרעש - כי אפילו לא שמתי . לב אליו. לי איכפת, כשאני בוחן צילום, פחות (בהרבה) הצד הטכני, והרבה ... היכולות הצילומיות. .
דרך-אגב: מסתבר שלי כל-כך לא איכפת מהרעש - כי אפילו לא שמתי . לב אליו. לי איכפת, כשאני בוחן צילום, פחות (בהרבה) הצד הטכני, והרבה ... היכולות הצילומיות. .