חיפה

ozrok

New member
שימו לב שאין שם חנייה

וזה לעודד אנשים לבוא בתחבורה ציבורית. הבעיה היא שהתחבורה הציבורית בארץ כל כך לא יעילה וכל כך לא קורצת- דבר שיגרום לאנשים להחנות את המכוניות שלהם על צידי הדרך, לחסום את התנועה ולסכן את עצמם ואת הולכי הרגל. והנה, מה שיפה ונכון "על הנייר" במציאות מקבל פרשנות אחרת. חבל.

G riffin

New member
לא מדויק .

קודם כל האיצטדיון ממוקם במרחק הליכה מ- 3 מרכזי סחר ( מרכז הקונגרסים ,קסטרא , קניון חיפה ) ,כאשר לכל אחד מהם יש איזורי חניה גדולים . נוסף לכל יש באיזור תחנה מרכזית גדולה של אגד , וזה גם קרוב לתחנת רכבת , כך שלהגיעה בתחבורה ציבורית זה לא בעיה גדולה . אם כל הדרכים הנוחות להגיעה ולחנות במקום אני עדיין משוכנע שאנשים יחנו שם על צידי הדרך .

oren*

New member
לא ברור מה הכוונה אין שם חניה

כל הצלע השמאלית האפורה היא מגרש חניה ענק, תתקרב למסך ותראה אפילו את הפסים הלבנים בין מכונית למכונית.

ozrok

New member
נכון, ראיתי אבל...

זה איצטדיון שאמור להכיל 30 אלף איש, מגרש החנייה הזה הוא טיפה בים. וחוצמיזה, בואו לא נשכח שרוב המשחקים הם בשבת ולמרות שבחיפה מופעלת תחבורה ציבורית בשבת, הקווים הם מצומצמים ומוגבלים. אני לא אומר שזה רעיון רע, לדעתי זה מעולה לעודד שימוש בתחבורה ציבורית, אבל אני גם מקווה שישנו מערך מקביל של תחבורה ציבורית שיוביל את האוהדים לאיצטדיון. בנוסף, לא כל האוהדים הם תושבי חיפה, רבים מגיעים מאיזור הקריות (שם אין תח"צ בשבת) או אוהדי הקבוצה המתחרה.

oren*

New member
אני לא יודע להעריך גודל במציאות אבל

שלושת מגרשי החניה נראים דומים יחסית או רחבים יותר מאלה של קניון איילון ואצטדיון רמת-גן, שהוא למיטב ידיעתי האצטדיון הגדול בארץ וכמי שגר מרחק שבע דקות הליכה משם, לא זכורות לי בעיות מיוחדות גם בארועים מאוד גדולים (טקס פתיחת המכביה או המופע של סטינג שנזכרנו בקיומו רק כשנורו הזיקוקים). אפשר להניח שתכנון בסדר גודל כזה מלווה בחישובים והערכות יחס מבקרים:כלי רכב, מתוך ניסיון בתפעול אצטדיונים בארץ ובעולם.

למעלה