חיפוי קיר במטבח

חיפוי קיר במטבח

אנחנו עכשיו בשלב של להחליט איזה חיפוי נשים במטבח החדש שלנו. כשהייתי בארה"ב ראיתי שעכשיו מאוד מודרני לעשות חיפוי של זכוכית במקום קרמיקה והרעיון מוצא חן בעינינו. בארה"ב ראיתי שקודם צובעים את הקירות בצבע ואח"כ שמים את הזכוכית אבל כשעשיתי בדיקה באינטרנט ראיתי שיש חברות בחו"ל שמוכרות זכוכית צבעונית במקום לצבוע קודם את הקיר. האם מישהו מכיר שם של חברה שעושה חיפויי קיר מזכוכית פה בארץ או אולי מספיק זכוכית רגילה שמזמינים אצל זגג רגיל? תודה.

אני לא ראיתי שיש בארץ זכוכית

גדולה צבעונית אלא בהחלט רק צביעת הקיר קודם ואז זכוכית שקופה. מומלץ זכוכית מחוסמת ועבה ולא רגילה.

זכוכית כחיפוי קיר מטבח

אינני יודעת איזו זכוכית תתאים. אך תקחי בחשבון שבאזור הכיריים / תנור, נפלט חום, וזה עשוי לגרום לפיצוץ הזכוכית. בנוסף לכך, יש לזכור שהתזות של שמן או מזון - יראו בבירור, וזה יצריך ניקוי כמעט יומיומי של הזכוכית. כדאי לך לבדוק בביח"ר פיניציה בציפורי. הם מתמחים בזכוכיות מיוחדות.

chukit1

New member
משתמשים בזכוכית חלבית מחוסמת

את יכולה לראות דוגמא יפה לחיפוי כזה במטבחי דקור למשל. צובעים את הקיר בלבן מאחורה בכל מקרה ויש מחברים שמרחיקים את הזכוכית מעט מהקיר. רצוי שהזכוכית תהיה מחוסמת בגלל ענין החום/קור והשבירות כמובן. זו לא אופציה זולה - ואז כדי להוזיל אפשר להתקין זכוכית רגילה עבה שצבועה מצדה השני (יש מגוון צבעים). בכל מקרה - לא לשים ליד זה טוסטר או קומקום וכד' (דברים חמים). בהצלחה

רעיון מאד יפה, לחלוטין לא פרקטי

ולא נוח, ועם הזמן ללא ניקיון והברקה תכופים, הופך למכוער. דורש אחזקה ברמה גבוהה ואם אפשר מטבח שלא משמש להכנת אוכל. יום נפלא...

רעיון נהדר ../images/Emo45.gif

באחד הבתים שגרנו לא היה חיפוי על הקיר ליד הכיריים. הברגנו לקיר לוח פרקספט . היה מאוד נוח לנקות ממנו נתזי שמן הרבה יותר קל מלנקות קיר, או ארון עץ או חיפוי קרמיקה עם הפוגות בין האריחים. לדעתי זכוכית יהיה הרבה יותר קל לנקות,בעזרת תרסיס ניקוי חלונות למשל. קחי זכוכית מספיק עבה שאם חלילה תקבל מכה לא תישבר. תתייעצי עם הזגג לגבי החיבור האידיאלי לקיר. את לא צריכה לדאוג לזכוכית חסינת חום (הן יקרות להחריד) אלא אם היא אמורה להיות בחשיפה ישירה ללהבה...מה שלא נראה לי. בהצלחה

דר. זכוכית מבצעים זאת

וזה יוצא משגע. יש להם פתרונות טכניים לכל התקלות שהועלו כאן. טלפון:03-5584422 בהצלחה

הקשרתי לד"ר זכוכית

נכנסתי לאתר של ד"ר זכוכית וזה נראה ממש מתאים למה שאנחנו רוצים. כבר דיברתי איתם ואנחנו נגיע אליהם לפגישה עוד השבוע. רק הבנתי שזה יותר יקר מקרמיקה
נראה אם נצליח לעמוד בתקציב. אם משהו מכיר עוד חברות באיזור המרכז חוץ מד"ר זכוכית אשמח לקבל עוד המלצות. תודה

כן. הם טובים.

מהצעות מחיר שקבלתי לפרוייקט שאני עושה עכשיו המחירים שלהם גם סבירים בהחלט
(בקשתי מחיר לפריט אחר אבל זה לא ממש חשוב). כדאי לחסוך במקומות אחרים ולהגשים חלומות. זה מה שאני מייעצת ללקוחות שלי תמיד. בהצלחה

עדכון קטן

טוב, היינו היום אצל ד"ר זכוכית. בחור מקסים בשם אליעזר עזר לנו, ישר קלט מה אנחנו רוצים ומאוד התלהבנו מהעיצובים שלהם אבל..... המחיר בשמיים! 1500 ש"ח למטר רץ לא כולל מע"מ. אם כל מה שאנחנו צריכים זה יעלה לנו מעל 8000 ש"ח אז אנחנו נצטרך לרדת מהעניין לצערי הרב
בכל זאת, אם אין בעיה של תקציב זה מומלץ.

למעלה