חיפוס עבודה

אלה73

New member
חיפוס עבודה

חיפוס עבודה בהנח"ש בטורונטו יש לי ניסיון 10 שנים בישראל (עצמאית עד המאזן) אנגלית מינימלית תודה

ZS CA

New member
על אף "החיפוס",מישהו יכול לענות,זה מעניין גם

חבר'ה אחרים. מה לגבי הנה"ח ב-BC ?

motekov

New member
BABA BOOBA, ידידי המלומד

למה להעיר הערות כאלה לא קנדיות? אלה עוד תחשוב שבקנדה כל האנשים - ואתה בראשם כמובן - מדברים אנגלית רהוטה ללא מבטא...

motekov

New member
תודה, הרגעת אותי

עכשיו זה מסתדר. תודה על ההבהרה.

motekov

New member
אני חושבת שאלה צריכה לזכור

שבארץ נהוג לצחוק על טעויות של אחרים ולא לעודד אנשים - הרי הבחור אמר בעצמו שזו הייתה תגובה ישראלית... זאת עוד סיבה לשפר אנגלית ולעבור לקנדה הרגועה והחיובית.

BABA BOOBA

New member
נו... אז מה התכוונתי????

אני לא יודע בדיוק למה התכוונתי. אבל זו כנראה "שריטה" עמוקה שלי לשגיאות כתיב והבעתי אותה בדרך צינית ישראלית מגעילה. אבל אולי אלה יכולה ללמוד מזה שבישראל אולי מסתלבטים לפעמים אבל אנשים סלחנים ומוכנים לקבל את השונה, לעומת קנדה שבה אתה יכול לשבת בראיון ולקרצץ באנגלית כשהפרצוף מולך שמח מצחקק ועליז ומחמיא לך על ה"אנגלית" שלך וכמעט שאינו מבחין במבטא כלשהו כשבעצם לא הבין אפילו מילה אחת מהפליטות שפלטת ויותר לא תשמע ממנו. לדעתי, בסופו של דבר השיטה הצפון אמריקאית הרבה יותר אכזרית. בקיצור אלה לחפש כותבים עם "ש" ולא עם "ס". בקנדה אף אחד לא יתקן לך שגיאות כתיב ועם אנגלית מינימלית יהיה קשה למצוא עבודה בהנהח"ש.

motekov

New member
או במילים אחרות...

אלה, לפני ההגירה יש לעשות מקסימום מאמצים על מנת לשפר את האנגלית. ציפייה למציאת העבודה במקצוע כמו הנהלת חשבונות עם אנגלית מינימלית אינה מציאותית כלל. במידה ואנגלית לא תהיה מספיק טובה אחרי ההגעה לכאן, ישנן אפשרויות רבות להמשך הלימודים בקנדה. קיים מספר רב של קורסים (למהגרים, בהם עובדים על דיבור, כתיבה וכו' וכו' - כולל קורסים מיוחדים למנהלי חשבונות. רובם ניתנים חינם. בהשוואה לקנדה, מערכת קליטת ההגירה בישראל זה דבר מביך, לדעתי. לכן אלה לא צריכה להסתמך על מה שהיא יודעת בהתבסס על החויות שלה מהארץ. כולם עושים שגיות, כולל שגיות כתיב. בסופו של דבר כל אחד מוצא את מקומו - אבל לדעתי נחמד כאשר בדרך פוגשים אנשים שעוזרים.

למעלה