חיפושיות הקצב

דהאנית

New member
חיפושיות הקצב

אם קוראים לפורום "להקת החיפושיות" או אז - ת'ם יודעים שזה בעצם עברות מצחיק שהתחיל כשהישראלים החליטו לקרוא להם: חיפושיות-הקצב, פירוש נכון, אבל מסורבל. לכן בסוף זה הפך ל"חיפושיות". האמת שהשם הזה כבר הפך לקלאסיקה- אבל אם תדברו עם מעריץ שלהם בחו"ל הוא לא יידע מה זה "HIPUSHIOT". מעניין איך קראו להם בהודו. לא תאמינו! כבר שאלו אותי- "החיפושיות הם לא ישראלים?!" חח משמעות השם האמיתית היא- הקצביים. אבל לא לשלול את "החיפושיות". הם באמת גם התכוונו ל
, ג'ון הושפע מה-קריקטס, להקה אמריקנית . הוא חיפש שם כמו שלהם- שיהיה בעל שתי משמעויות.בכלל- שימו לב - הביטלס השתמשו במשחקי מילים בכל מיני הזדמנויות. הקטע המצחיק הוא- שכשהביטלס פגשו את הקריקטס הם דיברו על זה ואמרו להם- "יש לכם שם מגניב- גם 'חרגול' וגם המשחק 'קריקט'!" והקריקטס השיבו מתפלאים- "יש כזה משחק??" השם שלהם גם עבר כ"כ הרבה גלגולים עד שהגיע לזה..

Another Girl

New member
אכן...

היה איזשהו שלב שהם נקראו The silver beetles או משהו דומה..אבל השם הסופי היה באמת המוצלח ביותר. רבקה,כהרגלך-מעלה נושאים מעניינים לדיון

Miss CB

New member
כן זה היה בהתחלה לא?

ממש ממש בהתחלה. מצחיק הבחור
חחח אהבתי אבל איך שהשניים לא ידעו שיש כזה משחק. לפחות לא היו מגיבים - זה היה מראה אותם באור טוב יותר לא?

דהאנית

New member
Silver היה רק שם לוואי

כי לא קיבלו את השם שלהם, אמרו שהם צריכים משהו בסיגנון- ג'וני ו.. אז לג'ון כמובן לא היתה בעיה, והם הפכו ל- LONG JOHN AND THE SILVER BEETLES (BEATLES) יענו- לונג ג'ון סילבר.. ממש צחוקים..חח העיקר שהם חזרו להתחפשׁ

seafox

New member
אתם זוכרים איך קראו להם עוד לפני

הsilver beetles? היה להם שם אחר...

יטבת22

New member
אתה בוחן אותנו?

the quarry men סיכוי סביר שאני לא מאייתת את זה נכון, אבל אני מקווה שאני אעבור בכל זאת. היזהר לך בפעם הבאה.

tamijul

New member
התכוונת ל"חסרי הקצב" ../images/Emo20.gif

כך כינו אותם בהתחלה beat-less.

למעלה