חיפושים!!!

sivi massivi

New member
מישהי פירסמה כאן פעם אתר

שמתעסק ב-GIVAWAY בתחום הקוסמיטיקה. ידוע לכן משהו כזה? או על כאלה שמתרחשות ברגע זה ממש?

lula262

New member
חותמות וקישוטים

היי בנות, אשמח אם תוכלו לומר לי איפה ניתן לקנות באיזור המרכז חותמות וקישוטים לציפורניים, לא רלוונטי לי להזמין מהאינטרנט... תודה ויום טוב..

sivi massivi

New member
בנות יקרות!

התלהבתי מנושא החותמות באופן היסטרי, ואני רוצה להודות לכן שהככנסתן צבע לחיי.. בכלל אני מתעניינת בפורמולות, כל מיני מושגים "נכנסו" לי לפה והכי חשוב- שמח לי.אז קודם כל תודה לכן על האושר שהכנסתם לחיי ועל תחביב נוסף! עכשיו לעיניין החותמות.אין ספק שהמוצר של קונאד נראה פגז.רק מה? לדעתי האישיתזהו מחיר גבוה (300 ומשהו שקל?לי זה יקר) האם ישנן אופציות זולות יותר? אני רוצה רק דיסק עם כוכבים ולבבות..זהו ושבת שלום לכן, אהובות!

1Unicorn1

New member
מחפשת לק כפיל!

באחת הקולקציות שהייתה פעם למאק, היה את הצבע המושלם הבא: beyond jesous אני מתה למצוא כפיל שלו .. מישהי מכירה? הוא כ"כ יפה !!!

תולי01

New member
הנה קישור לבלוג שמתעסק בהגרלות

אני מאוד אוהבת אותה והיא תמיד מעדכנת על הגרלות שנערכות בבלוגים

foggy night

New member
גם אני מחפשת כזה

היה פעם לנארס צבע דומה, קצת פחות בקבוקי וקצת פחות כהה, בשם ZULU, וכשהייתי בזמנו בחו"ל חיפשתי את הלק של נארס ולא מצאתי, הבנתי שגם הוא היה מוגבל או משהו כזה. בכל מקרה - גם אני מחפשת המון זמן צבע ירוק בקבוק כהה על גבול השחור ולא מוצאת. אם אני אמצא אני אעדכן אותך.

adika60

New member
תנסי את here today aargon tomorrow

של OPI (מהקולקציה הספרדית) לא זהים....אבל די דומים

1Unicorn1

New member
גם אני חשבתי עליו

אבל הוא יותר מדי ירוק, לא בקבוקי כזה

מ ס ט י ק

New member
../images/Emo207.gif מחפשת לקנות tart deco של אסי...

אם יש מישהו שמוכרת אני אשמח.. אין לי סבלנות לחכות לאחד מחו"ל פשוט... תודה! מורן

bashmorsh

New member
יש לי אותו..

אבל אני יותר מעוניינת להחליף מאשר למכור. תשלחי לי מסר אם יש לך הצעות:)

foggy night

New member
../images/Emo207.gif מעוניינת להחליף

למסור: orly - iron butterfly חדש לגמרי, לא נוסה מעולם. לקבל: פתוחה להצעות של צבעים ופירמות.

Ultra marine

New member
סטנד ללקים לתליה על הקיר

אני זוכרת שפעם דיברו כאן על הסטנד הזה ואיפה אפשר לקנות אותו בארץ. אשמח לדעת איפה ואם אתן יודעות כמה הוא אמור לעלות..

אביeג7

New member
את מתכוונת להשתמש בזה לשימוש

אישי? אני גם מתלבטת אם כדאי.. יש לי בסביבות ה60 לקים,ועוד משלוחה של 8 לקים שאמור להגיע.. עד עכשיו יש להם מדף כבוד בתוך הארון.. לא עדיף לשמור אותם במקום חשוך וקריר יחסית?

Ultra marine

New member
אני לא אוהבת שהם סגורים בקופסה

כי אז פחות נוח לי לברור מהם מה אני רוצה לשים.. כרגע יש לי בערך 30.

למעלה