חיפושית הפוכה

נאן

New member
חיפושית הפוכה../images/Emo15.gif

ככה סתם בלי התראה נפתחו הברזים אצלי בעיניים קורה לכם שאתם בוכים בלי סיבה? והן לא שמעו הדמעות שיש קו אדום בכנרת והם זלגו לי חופשי חודשי על כל מה שלא העזתי לבכות. אני עיפה מהכל וזו רק ההתחלה. מנסה לעשות שהכל בסדר בכאלו כזה. להשיג ולהיות כמו כל אחד ואחת. לא יודעת מה עבר לי בראש. הרצון להוכיח שהכח שלי שווה כמו כולם מצד אחד זה אולי טוב היא זו מחשבה קדימה. ומצד שני אני עיפה מהכל. מכירים את זה? עד שהבת הקטנה שלי אמרה לי דבר נכון ילדים יש להם משושים והם חשים הכל. אמא את כמו חיפושית הפוכה. ועד שלא תתהפכי חזרה עד יכולה לנופף ברגלים וידים אבל רק תתעיפי יותר. את כל כך מצחיקה. אז התחלתי לבכות מפלי הניאגרה כי אז קלטתי את המשמעות שאת שהכל בגוף לא יחזור לעצמו אני רק משגעת את עצמי אז מה בעצם אני מצפה מעצמי? מכירים את זה? מצטערת שהמפלים זרמו לטישו ולא לכנרת... פעם הבאה אשים להם שלט לאן לזרום מבטיחה... נאנוש

נאן יקרה../images/Emo24.gif

מכירה ועוד איך, במיוחד כשהבנות הסתובבו סביבי נפתחו אצלי כל המעיינות, עכשיו המצב נרגע אולי בזכות כדור חמוד שאני מקבלת נגד דכאון. היי חזקה חמודה.

דמעות

הדמעות נבראו לא סתם אחרת לא היו שם אם כואב וקשה זה לא נורא להזיל דמעה גם אני ידעתי תקופה כלל וכלל לא קלה כלפי חוץ שיחקתי אותה לא העזתי להזיל דמעה אין לי צורך ברחמים של אנשים אחרים כך חשבתי לי לתומי אסתדר טוב מאוד בעצמי אך בפנים בלב היה מאוד כואב ובודד....

לנאנוש, פורפורית ולשף, כשאני../images/Emo24.gif

קוראת את המילים על הבכי והעצב, אני מרגישה שנחתתי במלוא העוצמה בחזרה למציאות שלי והתנתקתי מהאופוריה בה הייתי שקועה. זו שבה אמרתי לעצמי שיהיה בסדר, שהכל מאחורי, שאני חזקה......זו אופוריה, שחצנות או בת יענה? עכשיו אני במציאות, זו שגורמת לי לבכות בשעה זו של הלילה, כשאני רק עם החתול שלי.......אני הולכת עכשיו..... מחר אהיה שוב איילת האביב החייכנית ביי ולילה טוב איילת האביב

איילת האביב ,מרשם מהרופא../images/Emo24.gif

לצחוק וכמה שיותר.יום טוב לך יקירתי.

נאן

New member
../images/Emo24.gifלצחוק ושוב לחייך

צודקת לצחוק אני במירוץ להצחיק את כולם עד דמעות. זה מרפא את הכאב. אבל כמו שאיילת אומרת בלילה בשקט הדמעות מגיעות בלי בושה. הכי יפה שאנחנו מכירים בזה שלמרות שהדמעות בוגדות מחר נחייך שוב...... זה המיוחד באנשים כמונו כמו נחום תקום?או הפטי דמפטי? תחליטו... נאנוש

יחפנית

New member
הויי איך אני אוהבת ילדים......

ואיך אני מאמינה שילדים יכולים לעזור להתרפא ...... כי יש להם משושים שרואים את האמת , ועוד בשפה סימבולית מדהימה . בדיוק נאן ..... זה כמו חיפושית הפוכה . וכל פעם שאת חשה כחיפושית הפוכה , תבקשי שנייה ( אפילו תוך כדי בכי ) שמישהו פשוט יתן לך דחיפה מצחיקה , כי עיוותי צחוק גורמים לחיפושיות להסתובב חזרה ....... ילדה מדהימה יש לך ..... תימסרי לה תודה על הדימוי המשובח ...... כמו חיפושית הפוכה .......חחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה