חיפושית

yepeled

New member
כל הכבוד על ההתחלה

אני אפילו לא יודע מה היחסים הראשוניים בין חלקי הנייר השונים? איך התחלת? איך מחלקים את הצלע ל4 + שורש של 2 כך שיצא שלוש רגלים הנוגעות בצלע התחתונה ושלוש רגלים בצלע הימנית שנוגעות זאת בזאת? איך מצאת מה החלוקה של הנייר בבסיס הציפור בחלק השמאלי העליון? לדעתי הפינה השמאלית התחתונה ושתי פינות התחתונות הקרובות אלה הם רגליים, אותו דבר עם הפינה הימנית העליונה ושתי הפינות הימניות הקרובות אלה. הפינה הימנית התחתונה היא זנב. הפינה השמאלית העליונה היא הלסת התחתונה. והפינות הצלע העליונה והצלע השמאלית הן לסתות הצדדיות. מרכז הבסיס ציפור בחלק השמאלי העליון הוא הראש. זה רק ניחוש יש פה 4 נקודות שלא מתקפלות לדגם שטוח! אילו שמהם יוצאים שלשה קפלים בלבד. האתר המצורף מתרגם מיפנית והתרגום די טוב - במקרה הזה לא היו הוראות נוספות תנסה

אז ככה,

אני לא חישבתי שום פרופורציות עדיין. אני פשוט הדפסתי את התרשים וקיפלתי על הקפלים המודפסים. יש אנשים שרואים בזה דרך פסולה אבל אם לא הייתי נוהג כך אז התרשימים שעשיתי עד עכשיו היו מספיקים לי לכל החיים. כמובן שאם אני מצליח את התרשים ומצליח להגיע מהבסיס אל הדגם הגמור אז אני מחשב את הפרופורציות ומתחיל לקפל ברצינות. האם מישהו מוכן לנסות כמוני, להדפיס ולקפל ולראות אם הוא מגיע לחיפושית ולא רק לבסיס. אם מישהו בפורום מעוניין שאני אשים תמונה של הבסיס שיצא לי אז שיכתוב.
יובל

yepeled

New member
הבפלו הרבה יותר פשוט

לא קפלתי אבל מיקום הקפלים והחלוקה של הנייר ברורים. הסתכלתי גם בתרשימי קפלים אחרים שבאתר, אדם זה הוא גאון! תציג את הבסיס שקיפלת אולי יצא מזה משהוא

למעלה