חיפוש אוזניות

ueran22

New member
חיפוש אוזניות

אני מחפש אוזניות לנגן MP4 שלי מאת SANSA של SANDISK דגם E260 אני מחפש אוזניות איכותיות במחירים של 200 עד 400 שח' . אני מקווה שאני בפורום הנכון כי לא ראיתי פורום אחר שקרוב למה שאני צריך תודה רבה לכם . פסח שמח ולא לשכוח את גלעד

יאיר B

New member
איזה סוג של אוזניות אתה רוצה?

יש אוזניות קשת (פתוחות/סגורות), אוזניות IE (אלו עם הסיליקון), אוזניות כפתור (אלו עם הספוגים), אוזניות צדפה (כמו אוזניות קשת רק בלי הקשת, נתפסות על האוזן עם קליפס), צריך להיות יותר מדוייק.

ueran22

New member
ובכן ...

כעיקרון אני לא נעול על משהו ספציפי אבל אני כן רוצה לדעת איזה אוזניות מכל קטגוריה נחשבות לטובות מאוד. גם אני רוצה לציין שעד עכשיו היו לי אוזניות "כפתור". הראשונות היו של סנהייזר (לא זוכר דגם) והשמיעה היתה מעולה. אחרייהן היו לי אוזניות "כפתור" של פנסוניק שהיו מאוד לא טובות. כי השמיעה לא משהו וגם הם היו כלכך עדינות שכל נגיעה בכבל או תזוזת ראש ואחת האוזניות יצאה מהאוזן - מאוד מעצבן. הבעיה עם אוזניות קשת שהן גדולות ולוחצות (לפוחות כך רשום ברשת בחוות דעת של אוזניות שונות). זה לא שאני לא רוצה ללכת איתם אבל מפריע לי המראה הבולט שלהן. בנוגע לאוזניות in ear ממה שהיבנתי הן חוסמות רעש חיצוני טוב מאוד וגם איכות הסאונד מעולה אבל מה שכן מפריע לי בהן זה שאחרי שעה או קרוב לשעה של שימוש בהן האוזן ממש כואבת. אז לכן פניתי לפה שיגידו ויעזרו לי להחליט איזה סוג אוזניות וגם אם אפשר דגם של אוזניות הכי כדאיות לקנות במחירים סבירים. ורק להזכיר שזה בישביל הנגן שלי MP4. תודה מראש!!

ueran22

New member
נ.ב

היום ראיתי אוזניות AKG IN EAR לא זוכר את שם הסידרה שלהם אבל הן עלו 200 שח'. האם כדאי לקנות אותם? מה דעתך עליהן? האם הן באותה רמה של סנהייזר? כי כבר היו לי סנהייזר CX300 ואני רוצה לשנות. אגב מה ההבדל בין סנהייזר CX300 ל- CX500 ? ואם יש הבדל אז בכלל שומעים אותו

יאיר B

New member
אני מניח שראית את ה-K321

דגם חדש, לא מכיר. את הדגם הקודם אני מכיר והן לא רעות בכלל (אני מניח שה-321 הן המחליפות שלהן). CX300 הן אוזניות מאוד מומלצות (במיוחד בפורום איפוד). ממה שאני זוכר, ל-500 יש וסט קול על הכבל. באופן כללי אפשר לכתוב שיש חברות יותר טובות בתחום כמו סנהייזר (שמאוד פופולארית בארץ) וגם AKG. יש גם שור (יקרות). חברות טובות יותר (ויש) גם עולות הרבה יותר. אני אוהב אוזניות קשת ולכן לא התנסיתי בהרבה אוזניות IE. הן לא אמורות לכאוב באוזן אם מרכיבים אותן כמו שצריך ומשתמשים באטמים שמתאימים לגודל האוזניים (בדרך כלל באים עם סט של 3 גדלים שונים).

ueran22

New member
תודה על מענתך, ושאלתי היא איזה אוזניות קשת...

כדאי לקנוות? ובכלל מה יותר עדיף קשת או IE ? האם ה-K321 משתוות לסנהייזר CX300 ?

יאיר B

New member
על השאלה הזאת אני לא בטוח שאוכל לענות

יש פה הרבה עניין של העדפה אישית. מרבית האנשים שאני מכיר מעדיפים אוזניות קטנות (אומרים שזה יותר נוח להם). אני לא אוהב ומעדיף קשת (אני קצת פדאנט בענייני היגינה ובאוזניות IE אני אוהב לנקות כל פעם כשאני מוציא ומכניס לאוזניים את הסיליקון עם מגבון מחטא - מה שיוצא יקר יחסית, רוב האנשים לא עושים את זה, אוזניות קשת חוסכות ממני את העניין). לא שמעתי את הסנהייזר הנ"ל.

למעלה