חיפוש אחרי רשרים משפחתיים ב-ארה"ב

avnon

New member
חיפוש אחרי רשרים משפחתיים ב-ארה"ב../images/Emo35.gif

ראשית, הרשו לי להביע הערכה וקורת רוח מהפורום, תכניו, מטרותיו, משתתפיו ואחרון חביב - מנהלו הפעיל והיעיל. עד עתה נעזרתי בטיפים שלמדתי מהפורום. מצאתי באתר אליס-איילנד שקרובי משפחתי הגיעו לארה"ב בשנת 1911. על כך גם סיפר לי בזמנו אבי, ז"ל, אך מאחר וזה קרה עוד לפני הולדתו - שום פרטים נוספים לא נקשרו לסיפור המשפחתי. באותו אתר כתוב כי ה"עולים" - ארבעה במספר, הם אם ו-3 ילדיה שמיועדים להצטרף לאביהם הנמצא ב-MILWAUKEE. WIS. בנוסף - עוד בן משפחה הגיע לאליס-איילנד ב-1916, וחוץ מזה שמקצועו תעשיין-אין שום מידע ממשי על המקום שבו התיישב. אני משוכנע למדי שבגלל הצליל הרוסי הכבד של שם המשפחה - הם החליפו אותו, בדיוק כפי שהענף הישראלי עשה. לא מצאתי אתרי החלפת שם מקוונים אלא רק מקומות בהם מאוסנים מיקרופישים. הגעתי לכמה אתרי אינטרנט העוסקים ב"שורשים"במילווקי ובויסקונסין, ואף השארתי שם הודעה על חיפוש אחרי הצאצאים של אנשים אלה. בנוסף הוספתי לחפש את שם המשפחה המקורי ב-JGFF וגם השארתי אותו שם במקרה ומישהו יחפש. מכאן ואילך יש לי תחושה של עמידה לפני קיר חלק וגבוה, ולכן החלטתי לכתוב לפורום. אז מה דעתכם? מה עושים הלאה? בתודה מראש, אבנון.

למעלה