my dark side1
New member
חיפוש אחר בשר מתאים לאפייה ממושכת
שלום לכם,
לאחרונה גיליתי את נפלאות הכנת שפונדרה בחום נמוך וממושך למספר שעות.
לצערי הרב איני יכולה לאכול את כמויות השומן שבנתח השפונדרה ולכן אני מחפשת נתח דל שומן שניתן לתבל, לשמן קלות ולשלוח לכמה שעות בתנור.
ניסיתי עם עוף ויצא טעים מאוד, אבל לא פותר את הרעב לבשר בקר שתקף אותי לאחרונה.
האם מישהו יכול להמליץ על נתח בקר עם כמות שומן סבירה יחסית שמתאים לאפייה ארוכה ללא תוספת נוזלים?
שלום לכם,
לאחרונה גיליתי את נפלאות הכנת שפונדרה בחום נמוך וממושך למספר שעות.
לצערי הרב איני יכולה לאכול את כמויות השומן שבנתח השפונדרה ולכן אני מחפשת נתח דל שומן שניתן לתבל, לשמן קלות ולשלוח לכמה שעות בתנור.
ניסיתי עם עוף ויצא טעים מאוד, אבל לא פותר את הרעב לבשר בקר שתקף אותי לאחרונה.
האם מישהו יכול להמליץ על נתח בקר עם כמות שומן סבירה יחסית שמתאים לאפייה ארוכה ללא תוספת נוזלים?