חיפוש אנשים בפייסבוק

קמוש1

New member
חיפוש אנשים בפייסבוק

איך אני מחפשת אנשים בפייסבוק? הכוונה לא לאדם ספציפי נגיד חיפוש מתקדם בגילאי 20-24 מאיזור כזה וכזה איך אני מגיעה לזה.?

קמוש1

New member
לא מצאתי:/

אני פשוט חדשה בעניין הפייסובוק אבל לא מצאתי את החיפוש המתקדם.. איפה נכנסים? בפרופיל?

meital always

New member
ברוכה הבאה! |4u|

בהודעה שרשמתי לך קודם יש קישור (לינק) בצבע כחול. תקליקי עליו וכך תגיעי ישירות לדף החיפוש שאת מחפשת...

קמוש1

New member
אבל איך מגיעים לזה לבד?

אפשר הסבר קצר? שעות אני מנסה ולא מצליחההה

meital always

New member
אם זה היה כזה פשוט- לא היתה לי עבודה... ../images/Emo13.gif

פייסבוק לא נותנים לינק ישיר מהעמוד הראשי שלך לדף החיפוש הזה. כדי להגיע אליו "בעצמך"- רשמי בחיפוש "הרגיל" (התיבה הימנית העליונה) שם כלשהוא, לא משנה מהו, את יכולה אפילו סתם לרשום שם את האות a . בדף התוצאות שתקבלי, מימין לתיבה הלבנה, הקליקי על Profile Search ותגיעי לדף שביקשת...

קמוש1

New member
תודההה

ועוד שאלונת אם אפשר... חיפשתי מישהו מסויים שגר במקום מסויים נגיד.. זה לא מצא לי... ניסיתי לחפש למשל גבר שגר שבישראל זה מוצא לי רק אנשים שהם החברים שלי למה? אם אני רוצה לחפש אנשים ב באופן כללי זה אפשרי?

meital always

New member
בהחלט אפשרי...

במנוע החיפוש הזה את יכולה לחפש גם אנשים שאינם חברים שלך. רק שבתוצאות שתקבלי, הסדר הוא תמיד שקודם ירשמו את אלה שחברים שלך בפייסבוק, ולאחר מכן את אלה שלא. בחיפוש שעשית- פשוט רשמו לך בעמוד הראשון את החברים שלך (כי הם עונים לדרישה של גברים מישראל) אבל אם תדפדפי לעמודים הבאים של תוצאות החיפוש, תמצאי שם המון גברים ישראליים שאינם חברים שלך...

קמוש1

New member
למה זה לא נותן לי?

זה כותב לי...Displaying 1 - 5 of 5 search results זה מוצא לי רק כמה אנשים ואין עוד מספר עמודים. אולי אני עושה משהו לא טוב?

meital always

New member
בואי נבדוק ביחד

מה הקריטריונים שהכנסת? תרשמי לי בדיוק. למשל: Sex: Male Country: Israel וכו'.

meital always

New member
רעיון נוסף שעולה לי לראש:

יש לי הרגשה שלא נרשמת לאף רשת (Network). החיפוש הזה הוא רק בתוך אנשים מהרשת לך (למשל הרשת של Israel) ואם את לא רשומה לאף רשת לא תקבלי את כל התוצאות המבוקשות. האם את רשומה לרשת כלשהיא? (כדי לדעת- כנסי לדף הפרופיל שלך, בחרי את הלשונית Info ובדקי אם בשורה הראשונה כתוב Networks )

קמוש1

New member
נכנסתי וכתוב לי

בINFO נקבה תאריך לידה ומייל שלי וכשעשיתי בחיפוש כתבתי למשל גברים מישראל.. וזה מצא לי רק כמה מאנשים שנמצאים אצלי ברשימה _לא כולם)

meital always

New member
אז הנה נפתרה התעלומה!

את פשוט לא רשומה לאף "רשת" (Network) . החיפוש בפייסבוק הוא רק לאנשים מהרשת שלך, ומכיוון שאת לא רשומה לאף אחת כזו- את לא מקבלת כמעט תוצאות. את צריכה להירשם לרשת מסויימת, בהנחה שאת גרה בישראל מומלץ שתירשמי לרשת Israel כי אז בחיפוש תקבלי אנשים מישראל. כדי להירשם לרשת כנסי אל Settings (שורה כחולה עליונה בדף הפייסבוק שלך) ואז כנסי למעלה אל הלשונית Networks והקליקי על Join a Network . בחרי Israel . ודאי שבדף הפרופיל שלך בלשונית Info מופיעה הרשת הזו (כמו שהסברתי קודם).

קמוש1

New member
../images/Emo24.gifהייי

תודה הצלחתי לשנות לנטוורק חיפשתי למשל אנשים מסוג זכר/ נקבה אבל בשניהם זה מוצא לי רק 4 אנשים..ממקום מסויים ניסיתי מקום אחר מצא לי 10..

meital always

New member
מצוין!

האם בדף הפרופיל שלך כתוב שהרשת (Network) שלך זה Israel ? אם כן, את צריכה לקבל בחיפוש מאות תוצאות ולא רק כמה... בואי נעשה ניסיון. נסי להגדיר בחיפוש את המין Male ובעיר Tel Aviv ולהגיד לי אם בדף עם התוצאות כתוב למעלה בדיוק כמו בקובץ שצירפתי לך, זה מה שאת צריכה לקבל (שימי לב שיש שם מעל 500 תוצאות). אגב, אני איכנס שוב למחשב רק מחר בערב, אז אם לא תסתדרי נמשיך את הדיון מחר...

meital always

New member
../images/Emo45.gif ככה בדיוק זה צריך להיראות

אם ככה- יש לך מעל 500 תוצאות (קודם כתבת שיש לך רק כמה תוצאות ספורות). אז הכל בסדר? החיפוש עובד?

למעלה