היי, אני מחפשת אפליקציה שמשדרת מכות חשמל בעוצמות שונות, האם קיים ? (פחות לשימוש יותר מסקרנות) תודה
ט טלטלט New member 22/10/22 #1 היי, אני מחפשת אפליקציה שמשדרת מכות חשמל בעוצמות שונות, האם קיים ? (פחות לשימוש יותר מסקרנות) תודה
S shaulreznik Member 23/10/22 #4 נכתב ע"י טלטלט: היי, אני מחפשת אפליקציה שמשדרת מכות חשמל בעוצמות שונות, האם קיים ? (פחות לשימוש יותר מסקרנות) תודה לחץ כדי להרחיב... התחשמלות היא תגובת הגוף לזרם חשמלי שעובר דרכו. לסמארטפון אין חלק מתכתי חשוף שאפשר לגעת בו, ואז החשמל יזרום דרך גוף האדם לרצפה/לאדמה. כמו כן, גם אם היה רכיב שכזה, המתח החשמלי של סמארטפון הוא נמוך מכדי שהגוף ירגיש את השפעתו.
נכתב ע"י טלטלט: היי, אני מחפשת אפליקציה שמשדרת מכות חשמל בעוצמות שונות, האם קיים ? (פחות לשימוש יותר מסקרנות) תודה לחץ כדי להרחיב... התחשמלות היא תגובת הגוף לזרם חשמלי שעובר דרכו. לסמארטפון אין חלק מתכתי חשוף שאפשר לגעת בו, ואז החשמל יזרום דרך גוף האדם לרצפה/לאדמה. כמו כן, גם אם היה רכיב שכזה, המתח החשמלי של סמארטפון הוא נמוך מכדי שהגוף ירגיש את השפעתו.
S SHERME Well-known member 25/10/22 #5 נכתב ע"י טלטלט: היי, אני מחפשת אפליקציה שמשדרת מכות חשמל בעוצמות שונות, האם קיים ? (פחות לשימוש יותר מסקרנות) תודה לחץ כדי להרחיב... בבקשה שוקר חשמלי שוקר חשמלי - מתיחה - אפליקציות ב-Google Play אפליקציה מציאותית המדמה מכות חשמל play.google.com
נכתב ע"י טלטלט: היי, אני מחפשת אפליקציה שמשדרת מכות חשמל בעוצמות שונות, האם קיים ? (פחות לשימוש יותר מסקרנות) תודה לחץ כדי להרחיב... בבקשה שוקר חשמלי שוקר חשמלי - מתיחה - אפליקציות ב-Google Play אפליקציה מציאותית המדמה מכות חשמל play.google.com
ג גק לוי Active member 25/10/22 #6 נכתב ע"י SHERME: בבקשה שוקר חשמלי שוקר חשמלי - מתיחה - אפליקציות ב-Google Play אפליקציה מציאותית המדמה מכות חשמל play.google.com לחץ כדי להרחיב... גאון מי שפיתח את האפליקציה הזו. במיוחד שמפעילים אותה עם ווליום גבוה. אחלה אפליקציה. הכי קרוב למקור. אשכרה גרמתי לאנשים לנתר בבהלה ממקומם. מדהים.
נכתב ע"י SHERME: בבקשה שוקר חשמלי שוקר חשמלי - מתיחה - אפליקציות ב-Google Play אפליקציה מציאותית המדמה מכות חשמל play.google.com לחץ כדי להרחיב... גאון מי שפיתח את האפליקציה הזו. במיוחד שמפעילים אותה עם ווליום גבוה. אחלה אפליקציה. הכי קרוב למקור. אשכרה גרמתי לאנשים לנתר בבהלה ממקומם. מדהים.
em28 Well-known member 22/10/22 #3 זה היה במכשירי מוטורולה הישנים, מהנדס אחד בעזה איבד את הראש עם האפליקציה.