חיפוש אתר להכנת עבודה

roe25

New member
חיפוש אתר להכנת עבודה

שלום לכל משתתפי הפורום, אני סטודנט ואמור להכין עבודה בתחום הספרות. אני מחפש אגדות ילדים באינטרנט ולא ממש מוצא. אני צריך לצוטט מתוך הכיתוב של האגדה בעבודה שאני מכין. זה מאוד חשוב לי ואשמח לקבל את עזרתכם. המשך יום טוב לכולם, רועי

roe25

New member
לא אגדה ספציפית

כי יש לי כמה אגדות שאני עוד לא החלטתי על מה לכתוב. נניח סינדרלה ופינוקיו

n O i T a

New member
אני חושבת שאני יכולה לעזור לך!!

אני מכירה אתר של אגדות וסיפורי ילדים קלאסיים, אם זה לא מפריע לך שהם יהיו באנגלית ובכל שפה אחרת חוץ מעברית אז הנה האתר: http://www.childrensbooksonline.org נועה

ToryMaster

New member
נראה נחמד (האתר)

הנה הוא גם כקישור

roe25

New member
קודם כל תודה

רק שקיימת בעיה עם האתרים באנגלית, מאחר אני צריך להכין את העבודה ללימודים שלי בשפה העברית ולתת ציטוטים בעברית בלבד. יש למישהו רעיונות לאתרים נוספים?

n O i T a

New member
אולי...

לחפש בGoogle אגדות ילדים ולסמן את -"אתרים מישראל בלבד" או משהו בסגנון.......... ????? מקווה שעזרתי.... נועה

roe25

New member
יש עוד רעיונות למישהו?

אני ניסיתי דרך אתר GOOGLE אבל לא מצאתי שום סיפור ילדים או אגדה בעברית. חברים יקרים.... אני לא מוצא וזקוק לעזרתכם כי אני צריך להגיש את העבודה עוד שבוע בערך!!

roe25

New member
תה צמחים יקרה

אין לי את הזמן ללכת לספריה וחשבתי אולי ניתן למצוא אינפורמציה לגבי ספרי ילדים בעברית גם דרך האינטרנט. אני רוצה להכין את העבודה במהלך הסופ"ש ולכן מנסה כבר להתחיל ולחפש חומר בנושא. בכל מקרה, יש אחרים שמוכנים לעזור ואם תרצי, את מוזמנת גם לעזור לי... המשך יום נפלא

למעלה