חיפוש ביצועים

חיפוש ביצועים

שלום לכולם, אני מחפשת כמה ביצועים של שירים על אמפי או משהו בסגנון, ואני ממש אשמח אם מישהו יכול לשלוח או להפנות למקום שיש. ואלו הם: חתונה מאוחרת- יהודה עמיחי/ מאיר אריאל תור א. ב. ג. - מאיר אריאל/ נפתלי אלטר/ אושיק לוי אלג'יר עושים את מודה אני שלום גד עושה את בס בבלון וכל מה שמריח מאותו ניחוח סתיוי בכביש הבקעה! (על מדים עם ווקמן באוטובוס, אם לדייק) תודה אנשים! אפשר לשלוח לפה [email protected]

מה??? אז למה את לא אומרת? איזה פרחחות

אולי יש לך גם את גבריאל עושה לאונרד כהן? אז תשלחי לי?? וואללה איזה קטע. קניתי 2 חבילות שוקולד: מרנג לימון ומרקיז שוקולד. זה טעים. הם התבלבלו, המריר צריך להיות עם הלימון. אבל הם מתקדמים. קניתי גם מכונת כביסה. איך הגרביים? מצאתי לך תמונה של סרח הרשע כאן וגם כאן. לחברה שלי יש את זה בפלאפון כשומר מסך. תתפנקי תור א.ב.ג. זה אחד השירים אם לא השיר מי שלא מכיר חבל לו על הזמן להתראות בלומה, את יודעת באיזה צבע

Don’t push your luck

אני לא יכולה לשלוח כי זה על דיסק ומסובך לעשות את זה ואין לי זמן, אבל בהזדמנות. אין לי את גבריאל-לאונרד כהן אבל יש את זה באינטרנט. תודה על התמונה ביי.

צנון!

כלומר- הגיע מודה אני. רק מודה אני, למקרה ששלחת יותר מזה. תודה משמרותי שבת שלום לכולם

למעלה