C claimbing New member 27/10/03 #1 חיפוש ב-ASP חברתי.. הייתי צריך לחפש משהו וראיתי שאי אפשר בפורום - הוא לא מופיע ברשימה...לא יודע אם מישהו כבר עשה את זה, אבל פשוט שמרתי את הקובץ במחשב והוספתי עוד <option> וזה עובד...אז אני משתפותכם
חיפוש ב-ASP חברתי.. הייתי צריך לחפש משהו וראיתי שאי אפשר בפורום - הוא לא מופיע ברשימה...לא יודע אם מישהו כבר עשה את זה, אבל פשוט שמרתי את הקובץ במחשב והוספתי עוד <option> וזה עובד...אז אני משתפותכם
י ילדה בלבן New member 27/10/03 #7 ../images/Emo46.gif אתה והנקיונות שלך../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif איפה שרשור ההלוויה של הה"ד שלי ולמה שרשוא הארוח של זיו תמיד הופך להיות "שרשור"
../images/Emo46.gif אתה והנקיונות שלך../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif איפה שרשור ההלוויה של הה"ד שלי ולמה שרשוא הארוח של זיו תמיד הופך להיות "שרשור"
S Salem New member 27/10/03 #13 אממ איפה שרשור ההלוויה של הה"ד שלך נ-מ-ח-ק ובשרשור של זיו לא נגעתי... בלי הנקיונות שלי הפורום הזה היה נראה כמו כמו כמו כמו משהו מאוד מבולגאן!
אממ איפה שרשור ההלוויה של הה"ד שלך נ-מ-ח-ק ובשרשור של זיו לא נגעתי... בלי הנקיונות שלי הפורום הזה היה נראה כמו כמו כמו כמו משהו מאוד מבולגאן!
י ילדה בלבן New member 27/10/03 #16 אתה מבולגאן ../images/Emo123.gif אולי במקום לנקות לי את הפורום, תבוא תנקה לי את הבית