חיפוש חומר תיאורטי

מאגדה

New member
חיפוש חומר תיאורטי

שלום רב אני מחפשת חומר תיאורטי קשור לנושא ליקויי למידה ובמיוחד על 1. המודל הנוירו התפתחותי רב ממדי 2. המודל האקולוגי 3. ליקויי למידה ספיציפיים. מקווה שתעזרו לי כי אני ממש צריכה את החומר הזה דחוף ובהקדם האפשרי. תחזרו איליי בתשובה על האימיל שלי [email protected] ויש לי שאלה אחרת גם ניתחתי מקרה לילד שיש לו ליקות למידה , האם אני יכולה לשלוח לך את הניתוח כדי שתבדקי לי אם זה נכון או לא תודה

והציון ? למי יתנו את הציון בסוף ?

אני בעד לעזור בכל חומר שצריך, בכל חיפוש ובכל מה שקשור למה שצריך. אז.... מה הבעיה שלי ? שנראה לי נצטרך לעשות במקומך את רוב העבודה, וזו לא ממש חוכמה, לדעתי. אני לא מסכימה לשתף פעולה בצורה כזו, שאתן לך "דג". פורום של אסטרטגיות למידה כשמו כן הוא - כדי לתת לך "חכה" ואת תוכלי לדוג מספר דגים שתרצי. השאלות אליך : 1. איפה חיפשת את החומר התיאורטי ? האם בדקת באוניברסיטאות ? בגוגל ? במאמרי פסיכולוגיה / חינוך וכו' ? 2. מה הכוונה שנבדוק אם זה נכון או לא, בניתוח המקרה. אנחנו לא מכירים את הילד, איך נדע אם זה נכון או לא ? אני מציעה, שתפרטי מה בדיוק את מתכוונת שנעזור לך בניתוח מקרה. האם יש ראשי פרקים, האם יש הנחיות ? ואם זה דחוף - תזדרזי, ואנסה לעזור מהר מאד. בהצלחה.

חומר לתיכון? לדוקטורט בפסיכולוגיה?

למאסטר בחינוך? תגידי מה, אומר לך איפה אולי לחפש.

למעלה