חיפוש יצירה

kobbiep

New member
חיפוש יצירה

שלום לכולם אני מחפש נואשות את שם היצירה והמלחין אשר היתה נעימת הפתיחה של הסדרה המצוירת לילדים דאז "היה היה" אני אשמח מאוד אם אקבל תשובה לנושא את שם היצירה באנגלית ואם אפשר לשלוח לי את התשובה ל אי מייל :[email protected] בתודה קובי

שמוצקין

New member
זוהי הטוקטה והפוגה

ברה מינור מאת יוהאן סבסטיאן באך מספר BWV565 היצירה מנוגנת בעוגב חלילים.

Deathatred

New member
אם כבר עוגב

האם אתה מכיר יצירות גותיות, כבדות ואפלות לעוגב?

אם אני לא טועה זאת הייתה

הפוגה מהטוקטה ופוגה ברה מינור של באך (למרות שלא בטוחים שזה שלו, אבל זו מוסכמה כבר)... Johann Sebastian Bach - Toccata and Fugue in D Minor

הרועי

New member
אם כבר בטוקטה ופוגה עסקינן...

...אני מחפש בנרות את ביצוע של התזמור של ליאופולד סטוקובסקי (זה שפותח את הסרט "פנטזיה"). אני יודע שזה לא בדיוק אנין טעם מצדי, אבל מה לעשות, סנטימנטים של ילדות. אני אשמח אם מישהו יוכל לומר לי על איזה דיסק אפשר למצוא את זה ואיפה אפשר למצוא את הדיסק (לא חייב להיות בארץ. הזמנות מאמזון לא מפחידות אותי), אני פחות מעוניין בקובץ MP3.

הרועי

New member
למה לא אנין טעם...

...זו שאלה שאתה לא צריך להפנות אלי, אלא לכל אותם אליטיסטים שעיקמו את אפם בגועל כל אימת שהוזכר שמו של סטוקובסקי בהקשר זה. אני מנחי שהדעות הקדומות האלו הצליחו לחלחל גם אלי. בקשר לדיסק שראית בטאוור: אתה בטוח שזה הפסקול עצמו? כי אם כן, זה כנראה יהיה דיסק כפול. בכל זאת, רק הטוקטה והפוגה היא 10 דקות בערך, השישית של בטהובן כיא עוד כ-40 דקות, וזה בלי שוליית הקוסם, לילה על הר קרח, פולחן האביב (איך הכניסו את זה לסרט שאמור היה, לדעתי, לפתוח את מוחם של ילדים למוזיקה קלאסית?) ושאר החברים. אני ראיתי, גם בטאוור וגם בדיסק סנטר, לפני כמה חודשים, דיסק של נאקסו שהתיימר להיות הפסקול, אבל למעשה היה אוסף של קטעים מהסרט (הטוקטה והפוגה הייתה בביצועה האורגני הרגיל, היו רק שני פרקים מתוך השישית ושאר קיצוצי כנפיים שאני לא מעוניין בהם).

למעלה