לצערי, אין הרבה סיכוי למצוא רישום כזה... אם ידועים לך עוד פרטים - למשל, לאן הגיע - אולי אפשר למצוא דרכים עקיפות לאתר מידע נוסף עליו. ובכלל, מהו בדיוק המידע שאתה מחפש?שלום לכולם
לאחרונה נודע לי על קרובי משפחה שנכנסו לארץ בשנות ה-80 של המאה ה-19.
למישהו יש רעיון להיכן ניתן לפנות על מנת למצוא את רשומות הכניסה שלהם(אם בכלל יש רשומות כאלה...)
תודה מראש
יואב
תודה. לצערי מדובר בקרוב משפחה רחוק מאוד... שמעתי היום שהוא כנראה הגיע לישראל ב-1875, אבל זה לא בטוח. בקיצור, מחט בערמת שחת... חשבתי אולי פה למישהו יהיה רעיון למרות שברור לי שהמשימה קשה מאוד.לצערי, אין הרבה סיכוי למצוא רישום כזה... אם ידועים לך עוד פרטים - למשל, לאן הגיע - אולי אפשר למצוא דרכים עקיפות לאתר מידע נוסף עליו. ובכלל, מהו בדיוק המידע שאתה מחפש?
השאלה היא מה אתה מחפש. האם אתה מחפש מה עלה בגורלו והאם העמיד צאצאים?תודה. לצערי מדובר בקרוב משפחה רחוק מאוד... שמעתי היום שהוא כנראה הגיע לישראל ב-1875, אבל זה לא בטוח. בקיצור, מחט בערמת שחת... חשבתי אולי פה למישהו יהיה רעיון למרות שברור לי שהמשימה קשה מאוד.
כן. בגדול הייתי שמח קודם כל למצוא איזכור כניסה שלו ולראות מה קרה איתו מאז ועד היום (כמובן לצאצאיו). יש לי שם בלבד. אני אתן עוד כמה פרטים:השאלה היא מה אתה מחפש. האם אתה מחפש מה עלה בגורלו והאם העמיד צאצאים?
למה אתה מחפש דווקא רשומת כניסה?תודה. לצערי מדובר בקרוב משפחה רחוק מאוד... שמעתי היום שהוא כנראה הגיע לישראל ב-1875, אבל זה לא בטוח. בקיצור, מחט בערמת שחת... חשבתי אולי פה למישהו יהיה רעיון למרות שברור לי שהמשימה קשה מאוד.
תודה. נתתי עוד קצת פרטים בתגובה שלי לארנון. השם הוא Shabsai Perman. אני מעריך ש-Shabsai זה שבתאי (למרות שהשם מוזר לי נורא. אני לא מכיר המון יהודים מהתקופה הזאת עם השם שבתאי. אולי זה שם אחר בהגעה אחרת. אין לי מושג).למה אתה מחפש דווקא רשומת כניסה?
כל אזכור בכל מאגר בארץ ישראל יכול להיות רלוונטי לך באותה מידה. לא?
אם כבר מחפשים מחט, למה להתמקד בערמת שחת אחת?
בקיצור, אם תיתן פרטים, יש סיכוי שמישהו ימצא משהו איפהשהו.
ושוב, השאלה היא איזה מאגרים קיימים מהתקופה של סוף המאה ה-19...למה אתה מחפש דווקא רשומת כניסה?
כל אזכור בכל מאגר בארץ ישראל יכול להיות רלוונטי לך באותה מידה. לא?
אם כבר מחפשים מחט, למה להתמקד בערמת שחת אחת?
בקיצור, אם תיתן פרטים, יש סיכוי שמישהו ימצא משהו איפהשהו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.