חיפוש מחקרים מה באופי שלנו משתנה בגלל גיל

גל דב

New member
חיפוש מחקרים מה באופי שלנו משתנה בגלל גיל

מה מושך בצעירות (באופי) שאין כבר במבוגרות? קראתי בספרים שמראה צעיר הוא לא הדבר שבאמת מושך גברים, אלא האופי של הבחורה הצעירה לעומת המבוגרת שהתאכזבה (המבוגרת שמגדירה את לעצמה אמונה בסיגנון של "נפגעתי כבר ממישהו אז עכשיו אני לא פרייארית ישראלית אז כל גבר חדש ייצטרך להוכיח את עצמו במבחנים קשים מאוד שהוא רוצה אותי ואמין").
מה באופי של הצעירות, הופך אותן לפרינסס, שמושך יותר את רוב הגברים מאשר האופי של המבוגרות יותר ? אל תשתמשו במונחים סתומים כמו "הצעירות תמימות ורכות יותר ורגועות יותר ופחות רוטנות" כי מונחים אלה לא אומרים כלום, אני מבקשת דוגמאות לפירוט מה זה אומר למשל "תמימות", "פחות רוטנות", "רגועות", תנו לי דוגמאות של התנהגויות כאלה שהן הסיבה למשיכה של הגברים לצעירות לעומת מה שאין כבר אצל המבוגרות.
אומרים שרוב הישראליות המבוגרות, כבר בשלב הראשוני, הן תובעניות יותר בציפיות שלהן מהגבר שהן רוצות לחיים. לפעמים הן מוצאות משהו שעונה לכל הקריטריונים החומריים שלהן, אבל אחרי כמה שנים, הוא מרגיש שהיא לא הטיפוס שלו, מתאכזב ממנה, מצבו משתנה באופן שלא תואם את הקריטריונים שהיו לו, ואז היא מקבלת את זה, אבל האופי שלו שבהתחלה רצה אותה בגלל שהיא יפה מבין שהאופי שלה לא מתאים לו. וכך יש הרבה ניתוקים.

יש מחקרים פסיכולוגים שאוספים נתונים לגבי מאפייני אישיות ואיך סוגי ההתנהגויות משתנים כאשר אנשים משתנים עם הגיל המתקדם (נאמר להשוות בין תגובות לגברים של נשים בשנות העשרים המוקדמות לחייהן לעומת ציפיות ודרישות של נשים מגברים שנמצאות כבר בשנות השלושים לחייהן) ?

למעלה