חיפוש מידע על תביעה משפטית

izhakizhaki

New member
חיפוש מידע על תביעה משפטית

מחפש באיזה בית משפט מתנהלת תביעת ארגון עובדים, ידוע רק שם הארגון מחפש להגיע אל התיק לקרוא מהות התביעה ומה קורה לה כעת חיפשתי ללא הצלחה באתר בתי המשפט תודה

תנסה שיטות קונבנציונליות

כמו להרים טלפון ללשכה המשפטית של אותו אירגון. כעיקרון, אין אפשרות לעיין באתר בתי המשפט בתיקים פעילים אלא למי שמורשה שמורשה (בעלי דין ובאי כוחם). וחלק מבתי המשפט לא ממש און ליין.

izhakizhaki

New member
אין זה מדוייק........

באתר של בית המשפט העליון עם הזנת מספר תיק ניתן לקבל פרטים מתוכו. במקרה הזה אני מנסה לחפש לבד המידע ללא הלשכה המשפטית........

כאשר אני נכנס לאתר הזה

אני בוחר את בית המשפט בו אני צריך לחפש תיק, מזין את נתוני התיק, (או מספר תיק או תאריך פתיחה). בחלופה של תאריך פתיחה, אני מקבל רשימת כל התיקים שנפתחו באותו היום ועובר עליה. כדי להיכנס לתיק נבחר, אני צריך "להזדהות". גם כאשר אני מקליד ישר את פרטי התיק, אני צריך "להזדהות" כדי להיכנס לפרטי התיק. אני זוכר שהיו מקרים שלא נדרשתי להזדהות אבל זה לדעתי נבע מתקלות באתר, כשהו היה בהרצה. אני כותב "להזדהות" כי ההזדהות אינה הזדהות אמיתית, אלא הקלדה של מס´ רשיון עו"ד או מס´ ת. ז. של אחד הצדדים בתיק (אגב לא תמיד זה עובד כי בחלק מבתי המשפט בחלק מהתיקים במזכירויות לא הקלידו את מספרי הזהות של הצדדים). אינני מכיר דרך חוקית להיכנס לתוך תיקים מבלי "להזדהות". אם אתה מכיר, אשמח לשמוע.

calisto

New member
יש גם את האתר www.lawdata.co.il

שם תוכל למצוא כתבי טענות (כמובן לא של כל התיקים בארץ...), אך רובו בתשלום.

למעלה