חיפוש סטז'

יערה24

New member
חיפוש סטז'

שלום רב! בימים אלו אני מסיימת בהצטיינות שנה שלישית במסלול חינוך מיוחד בבית ברל. על מנת להשלים את התואר אני מחוייבת בשנת סטז'. עברתי לקריות ובמהלך חיפושי (גם עם המפקחת במחוז חיפה) נוכחתי לגלות שהשנה קשה מאוד למצוא מקומות עבודה. יש בידי קורות חיים ומכתבי המלצה, אשמח לשלוח או למסור לכל המעוניין. תודה רבה יערה אפשטיין

ננה f

New member
סטז'

שלום לך יערה, האם את מעוניינת בעבודה אך ורק באיזור הצפון או שאזור השרון בא בחשבון? האם הסטז' יכול להיות סיוע לילד לקוי תקשורת (ללא בעיות קוגנטיביות , להפך,זה החלק החזק שלו!) המשולב בבי"ס רגיל (מתחיל בשנה הבאה חטיבה) בברכה ננה f

יערה24

New member
החיפוש ממשיך....

ננה שלום רב! אני מודה מאוד שהתייחסת לבקשתי. אני עזבתי את השרון ולכן אני מחפשת סטז' באזור הקריות, חיפה, עכו,נהרייה, כרמיאל, טבעון ומשגב. מבחינת סוג העבודה, אשמח לעבוד בכל מה שמאפשר לי סטז'.

Diana M

New member
סטז'

שלום יערה. כפי שאת מן הסתם יודעת, ניתן לעשות סטז' רק במקום מוכר הנותן גם סופרויז'ן וליווי מקצועי כך שבסופו ניתן גם לכתוב הערכה עליך. לא קל בשנים אלה לעשות סטז'. חייבים למצוא לזה פתרון הגיוני יותר ולא לצפות כי בנות הזקוקות לסטז', אחרת לא יוכלו לסיים לימודיהן תוכלנה למצא עבודה בשכר במשרד החינוך , כאשר מורים קבועים מפוטרים או עבודתם מופסקת. בעיה.. יחד עם זאת , אפשרי. אשלח לך כתובת לפניה ואולי תצליחי להשתבץ. בהצלחה.

למעלה