חיפוש ספויילרים בעריכת ההפקה
אז כמו שעד היום כולנו גילנו פה ושם מה יקרה בהמשך, תמיד חשבנו שזו עריכה דפוקה אבל אם נחשוב בהגיון, לא יכול להיות שההפקה כל- כך דפוקה, ומפשלת כל כך הרבה, לכן המסקנה המתבקשת היא, שההפקה שותלת ספויילרים בכוונה, כדי לעודד דיון, למשל כזכור, הסוודר החום של נעם, התמונה לשניה שראו את נעם בסירה של סאבנה, הריב עם וויקה ש"פישלה" ולדעתי היו עוד הרבה בפרקים לפני,
היום למשל- כבר מאמצע הפרק היה ברור שוויקה תעוף בגלל נעמה שאמרה- "ידעתי שזה שאני הולכת נגד ויקה יכול לשלוח אותי הביתה" שימו לב, היא דיברה בלשון עבר,"ידעתי" אם זה היה לפני מועצת השבט, היא בוודאי הייתה מדברת ביותר חשש ואומרת משהו בסגנון של "אני יודעת שזה עלול לשלוח אותי הביתה" לדעתי אפשר למצוא גם דברים לגבי נצחון הקבוצה בפרק, הבא אבל לא הספקתי לתפוס אז למי שיש השערות.. לכאן
אז כמו שעד היום כולנו גילנו פה ושם מה יקרה בהמשך, תמיד חשבנו שזו עריכה דפוקה אבל אם נחשוב בהגיון, לא יכול להיות שההפקה כל- כך דפוקה, ומפשלת כל כך הרבה, לכן המסקנה המתבקשת היא, שההפקה שותלת ספויילרים בכוונה, כדי לעודד דיון, למשל כזכור, הסוודר החום של נעם, התמונה לשניה שראו את נעם בסירה של סאבנה, הריב עם וויקה ש"פישלה" ולדעתי היו עוד הרבה בפרקים לפני,