חיפוש ספויילרים בעריכת ההפקה

Tehila B

New member
חיפוש ספויילרים בעריכת ההפקה

אז כמו שעד היום כולנו גילנו פה ושם מה יקרה בהמשך, תמיד חשבנו שזו עריכה דפוקה אבל אם נחשוב בהגיון, לא יכול להיות שההפקה כל- כך דפוקה, ומפשלת כל כך הרבה, לכן המסקנה המתבקשת היא, שההפקה שותלת ספויילרים בכוונה, כדי לעודד דיון, למשל כזכור, הסוודר החום של נעם, התמונה לשניה שראו את נעם בסירה של סאבנה, הריב עם וויקה ש"פישלה" ולדעתי היו עוד הרבה בפרקים לפני,
היום למשל- כבר מאמצע הפרק היה ברור שוויקה תעוף בגלל נעמה שאמרה- "ידעתי שזה שאני הולכת נגד ויקה יכול לשלוח אותי הביתה" שימו לב, היא דיברה בלשון עבר,"ידעתי" אם זה היה לפני מועצת השבט, היא בוודאי הייתה מדברת ביותר חשש ואומרת משהו בסגנון של "אני יודעת שזה עלול לשלוח אותי הביתה" לדעתי אפשר למצוא גם דברים לגבי נצחון הקבוצה בפרק, הבא אבל לא הספקתי לתפוס אז למי שיש השערות.. לכאן

Volldemort

New member
וואו, יפה שעלית על זה!

אני בד"כ מצליח לזהות מי עף דרך מי-מקבל-יותר-זמן-מסך-בפרק. ויקה לדוגמא קיבלה הרבה וידויים בפרק הזה לעומת שאר הפרקים.

זה יפה מה שכתבת, אבל לא לגמרי נכון

נסיתי לברר את זה כמה פעמים ולא הצלחתי למשל היום באי המתים, איך שטינה ועומר דיברו זה היה נראה ממש כאילו טינה הולכת לנצח היא גם דיברה בלשון "ידעתי" על האסטרטגיה שלה ועומר כל הזמן דיבר בצורה שכאילו "מתרצת את ההפסד שלו" או שאולי לזה התכוונת? חח

אוהד 49

New member
וואלה אתה צודק!!!

יפה.. איך שמת לב???
אשכרה..עכשיו כשאני חושב על זה אתה באמת צודק... ואיך אף אחד לא שם לב לזה?? יפה מאוד

Fairywitch

New member
המממ, רעיון יפה, אבל לא ממש נכון.

ולמה? לצורך העניין אשתמש בדוגמא של מקרה אחר. נניח שבשבוע שעבר לא הגשתי איזה תרגיל למרצה שלי, ועכשיו הוא מאיים לפסול לי את הקורס. אז גם אני אגיד: "ידעתי שזה שלא הגשתי עלול לסבך אותי". ושים לב- אני עדיין לא יודעת אם פסלו לי את הקורס או לא. אז גם כאן- נעמה בהחלט יכולה לומר "ידעתי שזה עלול לסבך אותי" גם אם היא עדיין לא יודעת אם היא באמת תעוף או לא. כי היא מסובכת, אבל עוד אין תוצאה סופית. היא גם אומרת "יכול לשלוח אותי", ולא "היה יכול לשלוח אותי". כלומר, זה לא בזמן עבר. מקווה שהצלחתי להסביר

Tehila B

New member
אממ בכל זאת

לא נשמע לי הגיוני- את אומרת "ידעתי שזה עלול לסבך אותי" כבר שאת יודעת שאת מסובכת, שהקורס שלך עומד בסכנה, לא אמרת "ידעתי שהוא יפסול לי את הקורס" לפני שאת באמת יודעת את זה. נעמה דיברה בפרוש על כך. להגיד - "ידעתי שאני יכולה לעוף הבייתה" בפנים רגועות, לפני מועצת שבט נשמע מאוד צורם, אל תשכחי באיזה לחץ היא הייתה, (אם יש לכן סבלנות אתם יכולים לחפש את הקטע בפרק, זה היה די באמצע) ובנוסף, אפשר להוסיף את תגובת ולדרמוט, שלמי שנותנים יותר זמן מסך הוא כנראה עף.(ההפקה רוצה שנתחבר אליו רגשית, כדי שיצרום לנו יותר שהוא עף) זה ממש הבטיח שוויקה תעוף ובקשר לעומר וטינה באי המתים- עוד טקטיקה שלדעתי ההפקה פועלת לפיה- כאן בברור היה נראה נסיון להראות הובלה של טינה עד כמעט הסוף, זה כמובן כדי לשמור על המתח אבל אני לא יכולה להגיד את זה ככלל גורף למשימות הבאות, כי ההפקה יכולה לשנות את צעדיה בכל רגע, מה שבטוח, היא שמה ספוילרים.

Fairywitch

New member
גם נעמה לא אמרה את זה...

היא אמרה "ידעתי שאני יכולה לעוף", שזה בדיוק כמו "ידעתי שהוא עלול לפסול לי את הקורס". כלומר- בשלב הזה לא ברור לה אם היא הולכת הביתה, כמו שלי לא ברור אם הקורס נפסל.

XקוקיX

New member
הפרק הבא, ושאלה.

האמת שזה יכול להיות. אמרו גם בפרק הבא יש דואר מפתיע ואז מישהו אמר "מיטה", ואז אמרו שבעקבות הדואר המפתיע אלכס יוצא לסבאנה או משהו כזה, אז זה כנראה בשביל המיטה. ושאלה קטנה, שמתם לב שנעמה אמרה משהו על דן ועל "המיליון"? איך היא ידעה שהפרס הוא מיליון ש"ח? הרי לא היה אמור להיות בכלל בית?

אוהד 49

New member
יכול להיות שהיא אמרה את זה בתור ביטוי

ותראי מה זה..איך הגורל גרם לזה לקרות..
"לקחת את המיליון" - תחשבי שבאותה מידה היא כאילו אומרת "דן יביא את המכה"..כאילו ביטוי, לא באמת שהוא ייקח את המיליון שקל..

I A m i t I

New member
לא נכון בדיוק...

היא אמרה את זה בהקשר של - "ידעתי שזה שאני הולכת נגד ויקה יכול לשלוח אותי הביתה" - זאת אומרת, שכשהיא הלכה נגד ויקה היא ידעה שזה עלול לגרום לה להיות על הכוונת

StartSomething

New member
משהו שיעל אמרה..

היא אמרה משהו לגבי "לקחת הביתה את המיליון". נשמע מוזר קצת. הרי בזמן שהם היו באי הם היו בטוחים שהזוכה לוקח דירה.

היה ספויילר גם על חזרתו של נועם

הוא דיבר תמיד על סבאנה ועל הציוד שלהם ותוך כדי אמר המון פעמים את המילה שמה. "מצד אחד יכלתי לעשות שינוי שמה בסבאנה" באותה שניה ידעתי שהוא חוזר

bbee0

New member
גם כשהראו את ההתלבטות שלו

ראו שהוא מתראיין עם החולצה\ סוושצרט של משה ככה שהבנתי שהוא חזר.

למעלה