חיפוש עבודה בארה"ב

משה פרל

New member
חיפוש עבודה בארה"ב

אני מהנדס אלקטרוניקה, מזה זמן אני מחפש עבודה בארה"ב דרך חברות כ"א בארץ, ברור לי שזו לא הדרך האידיאלית אבל היא הקלה ביותר. האם זה מעשי לשלוח קורות חיים לחברת כוח אדם בארה"ב, לעבור סינון ושיחות ראשוניות בטלפון ולטוס לשם לתקופה (נניח חודש) כדי לעבור ראיונות ? עיצות אחרות יתקבלו בברכה

iris mom of two

New member
חיפוש עבודה

אם יש לך ניירת (אישור עבודה\אזרחות), מה שתצטרך לעשות זה לבוא לפה ולחפש מפה. מצב העבודה בארה"ב הוא כזה שאף מעסיק לא יזמין אותך לראיון בלי כתובת מקומית. המלצה, אם אין לך העדפה של איפה אתה רוצה להיות בדוק על WWW.MONSTER.COM היכן הריכוזים הגדולים של עבודות שתהיה מעוניין בהם. קח בחשבון שעדיין יכול לקחת עד חצי שנה למצוא עבודה במיוחד ללא נסיון אמריקאי, אלא אם כן יש לך כישורים מיוחדים שמתאימים בדיוק לעבודה מסוימת. לצערי מהנדסי אלקטרוניקה כרגע פה, זה ממש לא עבודה נדרשת. ההפך יש יותר מדי. חיפוש עבודה יעיל הוא אף פעם לא קל (אלא אם כן יש מזל). בהצלחה.

CrazyGirl22

New member
לדעתי

הסיכוי שלך למצוא עבודה בארה"ב כשאתה בישראל הוא קלוש. אם הבנתי נכון אין לך ויזת עבודה שם ואתה רוצה שהמעסיק האמריקאי יממן לך כזו. במצב הכלכלי של היום יש מהתחלה מעט יותר הצעות עבודה כאלה והן נתפסות מהר מאוד. לכן אם אתה רציני בחיפושך ומוכן להשקיע מזמנך ומכספך עליך להגיע לשם ולחפש משרות שם, כך במידה ותמצא מעסיק רציני שבאמת ירצה בך תוכל להגיע לראיון מיידית. שוב זו רק דעתי, אבל במצב של היום הסיכויים לכך אינם גבוהים לאיש- אלא אם יש לך קשרים בארה"ב/ניסיון עבודה עשיר.מזל ומן הסתם כדאי שיהיה לך את כל זאת.

CrazyGirl22

New member
מה שמצאתי

מחיפוש פשוט ולא מניסיון אישי אבל אתה יכול לבדוק ב-http://www.h1base.com/ וגם ב- http://www.h1visajobs.com/ מוזמן לחוות את דעתך

משה פרל

New member
נראה מפוקפק

חשבתי לפנות למשהו כמו חברות הכח אדם בארץ כדי לתווך למעסיקים פוטנציאלים, תחום ההתמחות שלי בצירוף הניסיון די ספציפי ומבוקש (לפחות בארץ) כך שלא נראה לי שאחשב לנודניק ואוכל לזכות ביחס רציני, הבעיה היא- למי לפנות ?

iris mom of two

New member
לא מכירה במקצועך

נסה במונסטר, ותעשה חיפוש תחת חברות כוח אדם. אבל שוב, רוב הסיכויים שהם לא יתיחסו אליך באופן רציני אלא אם כן אתה בארה"ב. שני האתרים שצירפתי הם האתרים העיקריים למיטב ידעתי של חיפוש עבודה.

משה פרל

New member
תודה ../images/Emo51.gif

צריך שרק משרה אחת תצליח אז שווה לנסות... חברות כ"א בארץ ניסו לשכנע אותי לוותר על relocation כי יש להן הרבה מישרות מעולות בתחום שחשב לחם ומתעורר, אז אני עדיין אופטימי

למעלה