חיפוש עבודה בנושא אינטרנט

מחפש51

New member

דובי, שלום.

אני סיימתי תואר ראשון במדעי ההתנהגות.
אני מחפש כרגע עבודה בתחום רשת האינטרנט.
אציין כי אין לי רקע או קורסים שעברתי בנושא אינטרנט, לכן
אני מחפש משרה שאינה דורשת כרגע קורסים, ושלא דורשת ניסיון כלל.
חשבתי על עבודה שקשורה אולי להתכתבות בצטים/פורומים, במשרה מלאה.
אני גם פעם שמעתי על מלגה של התכנית למאבק באנטישמיות, ששם המטרה להסיר מרשת האינטרנט תכנים אנטישמיים, אבל זו רק מלגה.

האם תוכל לעזור לי לגבי משרה שעונה על הציפיות שציינתי?

אודה לעזרתך..
תודה.

שלום לך מחפש. ראשית, בשעה טובה על סיום התואר. עבודה בתחום האינטרנט זהו מושג רחב מאוד, אולי רחב מדי. יש המון פרשנויות לעבודה בתחום זה.
אני מבין שאין לך ניסיון בתחום.
מה שעולה לי לראש להציע לך זה שתיכנס לאתרי חיפוש העבודה באינטרנט. יש לא מעט כאלו. תסתכל איזה סוג משרות מוצעות, שיכולות להתאים למה שאתה מחפש. אם אתה מוצא בקטגוריה מסויימת, תיצור לך סוכן חכם שישלח לך משרות כאלו, ישירות למייל, כשהן מתפרסמות.
אופציה נוספת היא לכתוב בגוגל: "מחפש משרה בתחום האינטרט" - יש מצב שתגיע להצעות עבודה מעניינות. סביר שחלקן דורשות ניסיון והן לא רלוונטיות לך בשלב זה, אבל יתכן שגם יהיו משרות ללא ניסיון מוקדם בתחום.
אני גם פונה לחברינו בפורום, ויש לנו, ברוך השם למעלה מ 11 אלף חברים כאן, אולי למישהו מכם יש רעיון למשרה ספציפית שאפשר להציע למחפש שלנו.
מאחל לך בהצלחה, מקווה שמעט כיוונתי אותך

מחפש51

New member
אינטרנט

דובי, תודה על התייחסותך.
אני חיפשתי בתחום האינטרנט דרך גוגל כפי שאמרת.
אני חושב שהבעיה העיקרית שלי היא שאני מאוד בררן מבחינת מציאת
מקום עבודה, וזה כולל גם את תחום האינטרנט.
אני מוצא בכל עבודה משהו בעייתי, ופוסל כל עבודה, גם בשליחת קורות חיים
וגם בראיונות שעושים לי.

אני הייתי שמח שתיתן לי טיפ איך להתגבר על הפרפקציוניזם של בחירת מקום עבודה, ואיך להעלות לעצמי את המוטיבציה ואת הביטחון כדי לחזור שוב למעגל העבודה. אני מרגיש שאיבדתי את האמון בעצמי ואת הביטחון העצמי שלי מאז שעזבתי את העבודה האחרונה שלי.

תודה.

אינטרנט

בוקר טוב לך מחפש יקר. אני קולט את הבעיה שאתה מעלה לחלוטין. לטעמי, אין כאן בעיה בתחום הקריירה. מדובר באמונות מגבילות שאתה מחזיק, שתרשה לי לנחש משפיעות עליך גם בתחומי חיים נוספים?
החדשות הטובות, שבמרבית המקרים ניתן להתגבר על הפרדיגמות ולצאת לדרך חדשה.
כמאמן מנוסה, אגיד כי קשה לנו, בני האדם לעשות זאת לבד. לעיתים, עצם העובדה שאתה מודה בפני עצמך שאתה מצוי בקושי וזקוק לעזרה, כבר פותח בפנייך פתח לדברים חדשים.
מציע שתפנה למאמן לתהליך אימון אישי, לטעמי יכול לסייע לך ביותר
המון הצלחה
דובי

למעלה