חיפוש עבודה בסין

ססאני

New member
חיפוש עבודה בסין

שלום לכולם וברכות לבביות על הפורום החדש! הגעתי לסין לפני כשלושה חודשים בעקבות עבודה של בן-זוגי. אנחנו גרים בשנז'ן. אני בוגרת החוג ללימודי מזרח אסיה, ודוברת סינית בסיסית. אשמח לקבל רעיונות או הצעות לגבי עבודה בסין, שאיננה הוראת אנגלית. חג אמצע סתיו שמח לכולם!

אMור

New member
huan ying ../images/Emo24.gif

ברוכים הבאים ל"עירנו". אנחנו סוגרים כאן שנה בקרוב ואף נפגשים עם כמה חבר'ה "מקומיים" אחת לכמה זמן, בד"כ באחד הבארים / קלאבים בלו-הו. נשמח לעזור בכל הקשור למציאת עבודה או בכל נושא אחר. בקשר לעבודה - תצטרכי להוסיף פרטים בקשר למה את מחפשת ומהם כישורייך... אם כאן - ואם במסרים. אגב, אני מכיר גן ילדים שמחפש זר/זרה בשביל להרגיל את הילדים לאנגלית כבר מגיל מוקדם. הגן נמצא ב- NANSHAN (שם אנו גרים) ולפי מה שהבנתי - הם מוכנים לשלם בסביבות USD1,000 לחודש, שזה בכלל לא רע, אז זה לא ממש מורה לאנגלית - ואם את אוהבת ילדים - זה יכול להיות מענין...

gao xing

New member
היי ססאני ../images/Emo20.gif

כפי שהבטחתי לך.... כבר שיגרתי מייל למישהו שאני מכירה באיזור ואני מקווה שבין חבריו תצוץ משרה פנויה. אני אעדכן אותך....

ססאני

New member
הי

אמור וגאו-סינג היקרים, המון תודה על קבלת הפנים החמה. באמת כייף לדעת שאפשר לשאול ולבקש עצה, וללמוד מניסיונם של ותיקים יותר. נשתמע בקרוב, אגב, מה עם קפה בסופ"ש?

gao xing

New member
בכייף!!

לעניין ה-
- שלחי לי מסר אישי או תתקשרי אליי- אני אשמח להיפגש!

gele1

New member
עבודה בסין

אביבה יקרה . הצעתי תאספי אינפורמציה על מפעלים קבלי קטלוגים על מוצרים וצרי קשר עם יבואנים מישראל. אני איש שיווק ורכש בין לאומי עם תמצאי מוצרים מעניינים צרי קשר ותקבלי עמלה על היבוא. אפשר להתפרנס כך [email protected]

אMור

New member
../images/Emo13.gif פשוט וקל. איך לא חשבת על זה?

יום שני, קומי בבוקר, תדפדפי בשלושה קטלוגים (במקום במודעות דרושים), יום שלישי צרי קשר, יום רביעי תקבלי הזמנות ויום שבת יגיע הכסף... כן כן, יש בסין הרבה מפעלים - ובישראל הרבה יבואנים. לא צריך להיות כזה מסובך... ואם זה ייקח "קצת" יותר זמן, מקסימום תתקיימי על כמה XAO MAI רק חמישה RMB ביום. אני מכיר כמה סינים שחיים ככה - ואפילו לא מתלוננים... אני יודע שהיה כאן ניסיון לעזור, אבל הייתי חייב.... סורי

למעלה