חיפוש עבודה בקנדה

• פותח הנושא Heiam
  • פורסם בתאריך

Heiam

New member
חיפוש עבודה בקנדה

היי, מי יכול לעזור למצוא עבודה בקנדה? לאן אפשר לגשת?
תודה

PuffDragon

New member
כבר נכשלת בחיפוש עבודה

לא סיפקת שום פרטים. אתה מנתח מוח? מהנדס בנייה? מאלף כלבי ים?
התשובה לשאלה שלך תהיה שונה לגמרי, תלוי מקצוע ונסיון שיש לך.

Heiam

New member
עבודה

אני סטודנטת לעיצוב גרפי, אני מחפשת עבודה במלצרות או בבית קפה, רק לא בעגלות, כרגע אני נמצאת בטורונטו ומחפשת עבודה , לגבי הקהילות הישראליות שנמצאות בקנדה, האם אפשר לגשת אליהם ? האם הם עוזרים בזה? תודה

lisi1818

New member
קהילות יהודיות

יעזרו לאנשים עם אישור עבודה חוקי. כנסי לפייסבוק ישראלים בטורונטו יש שם אנשים שאולי יוכלו לעזור לך.

Heiam

New member
עבודה

כרגע אני נמצאת עם סטטוס ויזת תייר לחצי שנה, אני מחפשת מקום שיוכל לקבל אותי לעבודה ויוציא בשבילי אישור עבודה, האם זה יהיה אפשרי לעשות שאני נמצאת כבר בקנדה?
תודה

michaelbl

New member
לא

אף מעסיק לא יתאמץ להשיג ויזת עבודה לעובד בלתי מקצועי של שכר מינימום. זה תהליך וזה כרוך בעלות למעסיק. מעבר לכך, הוא גם לא יקבל אישור לעובד לא מיומן.
המעסיקים היחידים שיעסיקו אותך הם כל מיני קומבינטורים שישלמו לך פחות ואולי לא ישלמו לך בכלל בידיעה שאת לא יכולה לעשות כלום.
&nbsp

PuffDragon

New member
אני חושש שזה לא אפשרי.

כדי לקבל ויזת עבודה המעסיק צריך להוכיח למשרד ההגירה שאין מועמדים מקומיים שיכולים לעשות את העבודה. זה אפשרי רק במקרה שיש לך כישורים מיוחדים והשכלה מתאימה.
&nbsp
אל תנסי למצוא עבודה לא חוקית, במקרה הטוב זה יגמר בניצול שלך, במקרה הרע בכלא + גירוש (על חשבונך).

Heiam

New member
עבודה

היי, תודה רבה על המידע לכולם , לגבי עבודה לא חוקית ברור שאני לא חושבת לעשות את זה, יום טוב)

למעלה