חיפוש עבודה בתחום נוער בסיכון

יפעת2908

New member
חיפוש עבודה בתחום נוער בסיכון

שלום לכולם,
שמי יפעת, עורכת דין במקצועי בעלת תואר נוסף במנהל עסקים. לאחר שעבדתי זמן מה כעורכת דין ולאחר חשיבה מרובה הגעתי למסקנה כי תחום זה אינו מספק אותי ואינו מממש את הפוטנציאל שלי. לאחר מחשבה נוספת () הגעתי להחלטה כי ברצוני לעבוד עם נוער בסיכון. אני קצת אובדת עצות איך להתחיל ולאן לגשת? בימים אלו אני עושה בירור על תואר שני בחינוך אבל נראה שלתואר כזה מתקבלים רק בעלי תואר ראשון בחינוך... (???) . בקיצור אם למישהו יש המלצות או דרך לסייע לי להתחיל את דרכי בתחום זה אני אשמח.
תודה, יפעת

רומי1979

New member
לא רוצה לייאש אותך אבל מניסיוני צריך הכשרה

כלשהיא במקצועות הטיפול כמו שאני כעו"ס לא יכולה לעבוד בתחום המשפט ללא הכשרה כעו"ד, מגשרת וכו'. לדעתי את יכולה להתנדב בעמותת עלם שזו עמותה לנוער בסיכון. הם מחפשים מתנדבים כל הזמן (תראי באתר שתיל). לצבור ניסיון עם בני נוער ולראות בכלל אם את מתחברת. עבודה עם נוער היא לא קלה ותוכלי לבחון עם עצמך אם זה באמת מעניין אותך. אז אם תצאי ללימודים לפחות תהיי בטוחה שזה מה שאת רוצה. אולי גם תוכלי להתקבל כמדריכה באיזשהיא מסגרת לנוער בסיכון אבל כמדריכה זה שכר נמוך ורוצים גם סופ"שים וערבים. מקווה שעזרתי..

sher2004

New member
אני מסכימה עם רומי לגבי

ההתנדבות כך תוכלי להיות בטוחה שבתחום הזה את רוצה לעסוק וזאת לפני שתתחילי ללמוד בתחום.

למעלה