חיפוש עבודה תוך כדי עבודה

נענ1

New member
חיפוש עבודה תוך כדי עבודה

שלום לכולם. אני כרגע עובדת ובמקביל מחפשת עבודה אחרת. והסיטואציה הזאת קצת מוזרה ולא נעימה לי. אני מרגישה לא לויאלית למקום העבודה. מחר יש לי ראיון (אחה"צ) וקשה לי לחשוב שאני אשב פה כל הבוקר אכתוב מסמכים ואנהל ישיבות כשבעצם יכול להיות שבעתיד המאד קרוב אני כבר לא אהיה פה. מצד שני - אני לא רוצה להגיד שאני מחפשת עבודה. מה יקרה אם אני לא אמצא? אני לא יכולה להרשות לעצמי לא לעבוד ובהחלט מתכננת להישאר בעבודה הנוכחית עד שאמצא עבודה מתאימה ואני לא רוצה להגביל את עצמי בזמן ולא רוצה ליצור אי נעימות בעבודה. הרי ברור שמרגע שאני אגיד שאני מחפשת עבודה ישר יחפשו לי מחליפה, התפקיד שלי לא יכול להישאר לא מאוייש. אני כותבת את ההודעה ואני אפילו לא יודעת למה אני מצפה. הרי ברור שאין תשובה ל"שאלה" שלי. סתם כבד לי על הלב. אולי למישהו יש תובנות??

Sea Urchin

New member
מה שאני יכול להגיד זה רק

שעלייך לתת התרעה של חודש מראש. אולי אפילו פחות - תלוי בותק. אני לא מכיר אף אחד שהיה מודיע יותר מוקדם.

אין מה לעשות

ככה זה. כדי למצא מקום חדש, רצוי לעשות זאת תוך כדי עבודה במקום הקיים. אני רק מקווה שתימצאי מהר.

אלכסנר

New member
חיפוש עבודה

שלום לך.חיפוש עבודה היא סיטואציה לא קלה גם במישור הפעילות והעשיה וגם במישור הריגשי.תחושה של בגידה וחוסר לואיליות .לעומת הרצון לעזוב ולהרגיש כנות עם מקום העבודה.עליך לשקול איפה המחיר הריגשי פחות כבד ולבחור בו.מניסיון כדאי לחפש עבודה ממקום עבודה קיים.רצוי מאוד להציב מטרה להשגת עבודה חדשה ולדבוק בה באופן עיקבי.להיות במצב מתמשך של חיפוש עבודה יכול להשפיע ריגשית על תיפקוד במקום העבודה הקיים.אני מאחל לך הצלחה במציאת מקום עבודה במהירות המירבית. מאיר שוסטר מאמן אישי לקידום קריירה

למעלה