חיפוש עבודה

ChicoAnimado

New member
חיפוש עבודה

אני שואלת פה על נושא שבטח נכתב עליו לא פעם ולא פעמיים, אך לא הצלחתי למצוא לו תשובה כמו שצריך... היום אני עתידה לסיים קורס ברמנים (בשעה טובה...), ואני חייבת להגיד שאני די מוטרדת לגבי מה לעשות הלאה. בפניי מונחות האפשרויות הבאות: 1. לחכות להשמה שבית הספר שאליו נרשמתי יבחר עבורי. 2. לחפש עבודה בעצמי באזור הצפון (איפה שאני גרה). 3. לנסות את מזלי באזור המרכז (הסדר מגורים באזור כבר יהיה לי). 4. לעבוד במסגרת עבודה מועדפת כברמנית במלון באילת (ולפי מה שהבנתי, גם לקרוע את התחת ולקבל שכר מינימום, אם כי גם מענק לאחר חצי שנה). אני חייבת לציין שאין לי העדפה כרגע לסוג מסוים של מקום עבודה (בר אקטיבי באולם אירועים, פאב, דאנס בר, בית קפה וכו' וכו'), מה שמוסיף לבלבול שלי... אני פוחדת להמר על אחת האופציות, ולהבין מאוחר מדי שעשיתי טעות. איזו אופציה נראית עדיפה מבחינת משכורת? אווירה? איפה אני ארכוש את הניסיון הכי מעמיק? אני אודה מאוד למי שיוכל לייעץ לי בעניין...

Enderin

New member
לא רוצה לבלבל אותך אבל

פעם אחרונה שבדקתי, ברמן בבית מלון לא מקבל עבודה מועדפת בד"כ מכיוון שברמן זה מקצוע. עוזר ברמן לעומת זאת כן יקבל אבל יכול להיות שאני טועה כי במלונות שונים מתיחסים לעניין שונה

hagayge

New member
בתור ברמן שעבד במלון

אני יכול להגיד שבאמת ברמן לא "אמור" לקבל מענק אבל מקבלים בכל זאת אחרי שהמעסיק חותם על זה שהיית מלצר ולא ברמן. מבחינת הכדאיות של עבודה במלונאות כרגע ההמלצה שלי היא להתרחק, כי עוד רגע נגמרת עונת התיירות (עוד חודשיים אילת כבר תיהיה שוממת) והרבה עבודה לא תיהיה שם והשכר בהתאם. אני ממליץ לבדוק איזה מקומות יתנו לך במחלקת השמה, ובמקביל לעשות סיבובים במקומות שהיית רוצה לעבוד בהם, לשאול ולהתעניין

למעלה