חיפוש עבודה

avigial30

New member
חיפוש עבודה

שלום לכולן/ם...
אני על סף סיום התואר והתחלתי לחפש עבודה בתחום.
יש את הרושם שהעבודה היחידה שמחפשים היא דרך חברות סיעוד/ קשישים. דבר שלא מעניין אותי כרגע. עשיתי הכשרה בשנה האחרונה עם קשישים והתחום לא מעניין אותי בכלל. אני מעוניינת לעבוד עם נוער בסיכון- הבעיה שאני לא רואה כמעט מודעות דרושים בתחום.
השאלה היא מה עושים? האם מומלץ להתפשר ולהתחיל לעבוד בחברות סיעוד? אני כרגע עובדת במקום עבודה, אבל זה עד סוף חודש יולי.
תודה,
אביגיל

sher2004

New member
זה נכון שאין הרבה משרות בעבודה עם נוער

אבל השאלה היא כמה זמן את מוכנה לחכות עד שתמצאי עבודה

telepele28

New member
באיזה איזור את מחפשת?

דווקא עכשיו זה הזמן שמחפשים עובדים סוציאלים בפנימיות

ira87

New member
בפנימיות בצפון בד"כ יש לא מעט עבודה עם נוער

אני להיפך ממך חיפשתי עבודה עם קשישים (לא בחברות סיעוד) ומצאתי עבודה עם נערות בסיכון ומרבית ראיונות העבודה שעשיתי היום עם נוער בסיכון שוב למרות שלא הייתי כל כך מעוניינת.

מליצה להסתכל באתרים כמו שתי"ל, איגוד, פסיכולוגיה עברית, ואם ממש לא אז גם לדעתי (אני עשיתי בזמנו) מנוי לחודש חודשיים באולג'ובס. ממליצה לבדוק גם באתרים של הפנימיות עצמן או אפילו לשלוח קורות חיים לעליית הנוער שזה הארגון שמשבץ בני נוער בפנימיות חינוכיות.

avigial30

New member
תודה

תודה על התשובות. אני מחפשת בצפון
ברוב הפנימיות דורשים את הפנקס וזה עדיין אין לי.
מישהי פה עבדה פעם בעל"ם?

atargel

New member
עבודה

אני עובדת היום בעלם - עבודה מעניינת עם שכר ותנאים טובים יחסית למה שעמותות אחרות משלמות.
לגבי רישום בפנקס - חשוב לדעת שאסור לך חוקית לעבוד כעו"ס לפני שאת רשומה בפנקס העו"ס.
בהצלחה!

asno

New member
רישום בפנקס

מכיוון שכל הסטודנטים שמסיימים לא יכולים להרשם עד קבלת אישור על סיום לימודים,
מקומות העבודה שמאפשרים לעו"סים בלי נסיון לרוב מבינים את זה, ומאשרים קבלה על תנאי,
וברגע שתוכלי תרשמי.
מה שאני אומרת בעצם, זה שלא תרתעי בגלל מודעות שדורשות רישום בפנקס,
(וכפי שכבר נאמר פה, גם אם זה לא כתוב במודעה, זה חובה לכל עיסוק בתחום העבודה הסוציאלית.)

למעלה