חיפוש עבודה

uribor

New member
חיפוש עבודה

שלום, שמי אורי בן 37 - עוסק בניהול רכש בתחום הרפואי( כלכלן במקצועי - תואר שני ), אני מעוניין לעבור לארה"ב או קנדה לתקופה ארוכה. איך אני מתחיל את כל הנושא? איך מוצאים עבודה בארצות אלה, אילו אתרים או חברות עוזרות במציאת עבודה. האם העבודה שלינדרשת? לאילו מסמכים אני זקוק כשאני מתקשר עם חברה לעבודה. אשמח מאוד אם תאירו את עיני - זו רק ההתחלה. תודה מראש אורי

liat129

New member
אני מצרפת שני אתרים שתוכל לקבל מידע

הראשון הוא של הגירה לקנדה והשני הוא הגירה לארה"ב. קח בחשבון שמאוד קשה להגר לארה"ב, ובלי ספונסר (מעסיק) שיהיה מוכן לתת לך אישור עבודה זה כמעט בלתי אפשרי. מומלץ גם לבקר בפורום ישראלים בקנדה, שם בטוח יוכלו לעזור לגבי קנדה. אני מצרפת גם אתר שמכיל לינקים לאתרי חיפוש עבודה. בהצלחה!

mosheFromUS

New member
few things to remember

while I am not an expert on Visa related issues, I can assure you that a resume will surley be required as well as an interview. If you are planning on Canada French as well as English will be a plus. US language requierments are English and Franch or Spanish can be a big plus too. Try to construct a good work history and look confident when you speak - that is always a big plus in sales.

ליאתA2

New member
C.V.

תמצא אמרקאי/ת שישכתב לך את קורות החיים. זה לא מספיק שהם יהיו באנגלית הם צריכים להיות באמריקאית (תאמין לי שזה לא אותו דבר). לדוגמה: בארה"ב לא כותבים בקו"ח את הגיל והמצב המשפחתי, דברים שמקובלים בארץ. חוץ מזה, לאמריקאים פשוט יש דרך משלהם לומר את הדברים.

uribor

New member
תודה רבה

לליאת 129 - תודה רבה, עזרת לי מאוד אורי

עבודה במנהטן ??

בוקר טוב ליאת וחברי הצוות. האם יש לכם אתר של תעסוקה לישראלים במנהטן אשר עדיין לא סודרו נירותיהם?

למעלה