חיפוש עבודה

מרינה3

New member
חיפוש עבודה

אחותי סיימה במסגרת צבא בית ספר לאחיות לפני כ3 שנים. במסגרת צבא עבדה בבית חולים בחדר מיון, בבית חולים צבאי. כיום היא משוחררת עם רשיון שלה. גליון ציונים טוב, ונסיון לא יכולה למצוא עבודה עברה כבר כל ביתי חולים וקופות חולים, באיזור קריות וחיפה אך מאמציה עלו בתוהו תמיד ידעתי שנתן לפנות לחברות כח אדם וכאן לקבל עזרה במציאת העבודה אבל כפי התברר אין לאחיות כח או אולי אנחנו לא יודעים לכן פנתי לפורום לכדי לקבל אולי הצעה . אך אפשר לעזור לה בכבוד רב, מרינה

../images/Emo4.gif אכן...המצב היום

לא כל כך טוב... ישנה הקפאת תקנים בגלל המצב הכלכלי בכלל ובמערכת הבריאות בפרט. לפני זמן לא רב פורסמה כאן הודעתה של האחות עדי רמות, אחות ראשית בית החולים יוספטל באילת - המחפשת אחיות מוסמכות לעבודה בבית החולים. חברות כוח אדם אכן מגייסות אחיות לעבודה - אולם הייתי רואה זאת כמוצא אחרון. ישנם מספר לא מועט של בתי אבות פרטיים באיזור חיפה ובצפון - איני יודעת מה מצב התקנים שם - אולם איני חושבת שהם תלויים בתקציב משרד הבריאות אלא בתקציבם הפרטי - כדאי אולי לנסות עד שהמצב ישתפר הלוואי... האם היא אחות מוסמכת? לא ידוע לי על לימודי סיעוד במסגרת צבאית אלא אם כן הייתה בעתודה האקדמית. להמשיך לחפש...אחיות טובות צריך בכל מקום.. כדאי להכין 100 עותקים מ "קורות חיים" ולחלק לכל מקום אפשרי, אפשרות נוספת לפחות לבנתיים: גם כאן בפורום פורסמו מספר בקשות לעבודה פרטית של אחיות מוסמכות...
העיקר לא לוותר

מרינה3

New member
חיפוש עבודה

אני מאוד מודה לכולם על תגובות שקיבלתי. ועונה על שאלות שנשאלו היא אחות מוסמכת וכרגע משלימה תואר ראשון בסיעוד בשלוחה של אוניברסיטת א"ב בחיפה בתודה מרינה

חן (*_*)

New member
חיפוש עבודה-

הקורס הצבאי בסיעוד, מכשיר את המסיימים לתואר אחות מוסמכת, אך לא אקדמאית. (ידוע לי מכיוון שהן מגיעות גם אלי- בין השאר אני גם מדריכה קלינית.) יש אכן הקפאת תקנים, ובכל זאת- יש פרישת אחיות ממעגל העבודה, אם מסיבות אישיות, ואם פרישה לגימלאות. במקומן מתקבלותאחיות לעבודה, כשהן בתקן. אמנם מעטות האפשרויות, אך יש להמשיך לחפש. אם לא בבית חולים ציבורי, אפשר במוסד פרטי, או בקהילה. נדמה לי שאצלינו במחוז מחפשים אחות מוסמכת- אברר ואחזיר תשובה בנושא.

night mistress

New member
העלת לי חיוך..

תמליצי לה על בתי חולים פרטיים..שתרים את הטלפון ותתחיל לחייג..

למעלה