חיפוש עבודה

akfir

New member
חיפוש עבודה

היי כל מי שיודע על עבודה באזור הדרום למי שמסיים השנה את לימודיו מוזמן לפנות אלי [email protected]

swguy

New member
קצת הצעות אולי...

דרושה עו"ס לפנימייה טיפולית ליד קריית גת דרושה עו"ס לפנימייה טיפולית\פוסט אישפוזית, לחצי משרה. הפנימייה ממוקמת ליד קריית גת, 20 דק' מאשקלון, חצי שעה מב"ש ושעה מת"א. דרישות התפקיד: ניסיון של שנתיים לפחות כעו"ס, ניסיון בעבודה טיפולית עם ילדים. קו"ח לפקס: 08-6889458 פלא לבירור (עדי) - 052-5665952 יכול להיות שב"של", חברה פרטית שעוסקת בדיור מוגן לנפגעי נפש, מחפשים עו"ס לבאר שבע ו/או דימונה - אפשר לברר במשרדים הראשיים שלהם : של פרוייקטים שיקומיים בע"מ רח' המלאכה 19 פארק התעשייה אפק, ת.ד. 11599 ראש העין טל': 03-9033150, 03-9026357, 03-9036122 פקס: 03-9036032 שעות עבודה: 17:00 - 08:00 תנסה אולי למקד עד כמה אתה גמיש מבחינת נסיעות, איפה אתה גר ומה אתה מחפש...

swguy

New member
הסנדלר הולך יחף...../images/Emo101.gif

ומאוד כואבות לו הרגליים

פודה

New member
לא עוד הרבה זמן תסתכל

על התקופה הזו, ויהיה לך מוזר לחשוב כמה מתוסכל היית ...

swguy

New member
אני בהחלט מקווה!:)

בינתיים אני לא יכול אפילו לומר כמה רציני ויסודי הייתי, כמה טלפונים הרמתי ופקסים שלחתי, וניג'סתי לכל העולם ואשתו שאולי נוגעים בתחום...

akfir

New member
חיפוש עבודה

תודה על המידע אין לי רכב ואני מתגוררת בבאר שבע אולם אין לי בעיה לנסוע באוטובוסים כמו כן אם ידוע לך על עבודות עם ילדים בסיכון באיזור הדרום אני אשמח אם תוכל לעדכן שוב תודה

swguy

New member
אגב, הרבה משרות מציינות...

שרוש שנתיים ניסיון או ניסיון קודם הכרחי וכו' - אין זה בהכרח תמיד כך. הם מעדיפים בעלי ניסיון אבל לפעמים גם לוקחים בלי. שווה לנסות בכל מקרה. פנית כבר לרווחה בבאר שבע?

akfir

New member
חיפוש עבודה

הבנתי שאין תקנים אבל אני אגש יום ראשון ואנסה לנירשם בעירייה הבנתי שיש מישהי שמרכזת זאת ממש תודה על הכל ואך תשכח לעדכן אם יש לך מידע נוסף בהצלחה גם לך

SuperGirl 25

New member
ב"אשלים" חיפשו עו"ס

וזה רעיון טוב לפנות לעיריה, רק שאני חושבת שכולם עכשיו בחופשה מרוכזת עד ה-31.7

עץ ועצה

New member
באשלים?

באשלים? מה את יודעת על זה? אם יורשה לי... לאיזה תפקיד,איפה בארץ ואצל מי מבררים?

SuperGirl 25

New member
אשלים זו פנימיה טיפולית

לילדים ונוער בב"ש. חיפשו עו"ס למשרה חלקית, היתה מודעה בעיתון המקומי, אם את מעוניינת, אשיג לך מס' פקס.

עץ ועצה

New member
../images/Emo7.gif

ואני חשבתי אשלים של הג'וינט... טוף, לא נורא. בהצלחה לכל המחפשים.

akfir

New member
חיפוש עבודה

תודה על המידע אין לי רכב ואני מתגוררת בבאר שבע אולם אין לי בעיה לנסוע באוטובוסים כמו כן אם ידוע לך על עבודות עם ילדים בסיכון באיזור הדרום אני אשמח אם תוכל לעדכן שוב תודה

למעלה