חיפוש עבודה

aylula1

New member
חיפוש עבודה

הגיע אלי מתאמן שעובד בעמדה בכירה ומעוניין להחליף מקום עבודה. התברר שמדובר באדם עם בעיות קשות של יחסי אנוש (וגם מטופל אצל פסיכיאטר במקביל לאימון.) הוא אמר שאם יצטרך המלצות של אנשים שעובדים איתו במעגל הקרוב אין לו שום אפשרות לקבל המלצה. הוא גם ל אממש יודע מה הוא כן רוצה אלא בעיקר מה הוא לא רוצה, לא עובר ראיונות טוב מבחינת הרושם שעושה- לפי מה שסיפר. בקיצור - הרבה עבודה. איך אני כמאמנת הולכת בכלל לאמן אדם אם יש נתונים כל כך בעייתיים. יש כ"כ הרבה נקודות לעבוד עליהן ואני גם חושבת על כך שגם אם יגיע לראיונות אם לא יוכל להביא המלצות איך יקחו אותו? מה אתם הייתם עושים במקרה כזה? האם היתם מאמנים אדם כזה ואיך אתם הייתם מתמודדים עם מקרה מורכב כזה? תודה

עפרה ד

New member
אני חושבת שהשלב הראשון הוא

לבקש ממנו לספר לפסיכיאטר שלו על האימון, ולוודא שאכן התהליך מתאים לו. במידה וכן.. נסי את, לראות היכן מצויים הכוחות שלו, נקודות החוזק שלו, לדעתי, בכדי שתוכלי לאמן אותו, את צריכה לראות אותו בעיניים "חיוביות" להאמין שהוא יכול ומסוגל. ממה שכתבת, התחברת מאוד לקשיים שלו, נסי למצוא דרך להתחבר לעוצמות ומשם להתגבר על הקשיים. בהצלחה!

חיפוש נקודת ה-G

היי איילה 1, מסכים מאוד עם דבריה של עפרה. מה שכל כך מדבר אליי באימון זה העבודה ממקום של "יש". ממה שעובד... ממה שמדבר למתאמן.. מהעוצמות שלו...וכו' לכל אחד מאיתנו יש עוצמות. גם שהתחושה היא של "תחתית החבית..." ניתן למצוא עוצמה או נקודת אור לאחיזה. בקורס האימון כיננו את התהליך בו המאמן מחפש תחילה את ה"יש"; "חיפוש נקודת ה-G" : מלשון greatness!!! אני בטוח שאם המתאמן שלך הגיע לעמדה בכירה יש לו לא מעט מה להציע. אם הוא בא לאימון לא הייתי משיב פניו ריקם. לגביי בקשת אישור מהפסיכיאטר... האמת לא יודע? אם כל הבעייתיות שבנושא רגיש זה, אני חושב המתאמן לא ילד! אם הוא במודע בוחר להתאמן (הוא מחוייב וכו') לא הייתי מבקש רשות מהפסיכאטר שלו... אולי ברמה של ידוע אודות האימון ותו לא כדי לוודא שלא מתבצעים תהליכים מתנגשים. רוב הסיכויים שהמתאמן בדיכאון (מובן!!!) ומקבל כדורים (ssri) נוגדי דכאון. בגלל זה למנוע אימון? שאלה. לגביי שאלתך... מה עושים? בעייני זו שאלה מצוינת לשאול את המתאמן עצמו! לעבוד על סדרי עדיפויות - אולי תמצאו ביחד שלא נכון לו לעזוב כלל... האמיני בו, האמיני ביכולתך לאמן אותו... מקווה שהעצמתי,
ינון

ruthei

New member
המתאמן החדש

נכון שיש לפעול מנקודות החוזק שלו. (ודאי יש כאלה). וכדי ליצור מצבים של הצלחה, אני חושבת שכדאי להתחיל במטלות קטנות.לתת לו מטלות שהוא יוכל לעמוד בהן בהצלחה, וכך ליצור אצלו ביטחון ביכולות שלו ואמון בך ובעצמו. ההמשך יהיה יותר קל. רותיא.

למעלה