חיפוש עובדת זרה דוברת עברית

חיפוש עובדת זרה דוברת עברית

אמי קיבלה אשור לעובד זר. שאלתי האם מישהו מכיר חברות כח אדם בתחום שברשותם מלאי של עובדת זרות השוהות בארץ באופן חוקי ופנויות לעבודה. מעדיפה מישהי מהארץ כי אמי לא מבינה אף מילה בשפה אחרת.

ראיתי שיש להורייך מכסימום שעות

כמו שכתבת בהודעה שלך, אז אין לך בעייה להוציא רישיון אפילו לשניהם.
אני לא יודעת באיזה מצב הם. אם הם לא סיעודיים ממש, אז תספיק בינתיים עובדת אחת ולשני תקחי שעות של מטפלת מביטוח לאומי.
את יכולה לפנות לחברה מתאימה שגם תטפל בנושא הרישיון או להוציא לבד רישיון, אפשר באינטרנט להוריד טפסים ולשלם את האגרה ולשלוח למשרד הפנים.
בהצלחה, טובה

lotaria

Well-known member
תודה ליאור.היום הייתי אצל הורי.אמא

כעוסה עצבנית כועסת על אבא מה שהוא עושה לא טוב לה.. לא מבינה שהוא עושה הכל לטובתה. הוא לא מתווכח איתה .מסכים לכל מה שהיא אומרת. מזלה שהוא לידה.היא לא מוצאת איזה תכשיט.כנראה שמה אותו באיזה מקום ולא זוכרת היכן. היא החליטה שכנראה היתה גנבה בבית. היא רומזת שזו אחת מהמטפלות.כן אני יודעת שזה אחד השלבים במחלה שמאשימים מישהו בגנבה.
אני פשוט אובדת עצות. האם פשוט צריך לתת לדברים להמשיך רגיל?האם יש להעיר לה על ההתנהגות שלה? (למרות שאין טעם להעיר כי אחרי כמה דקות היא לא זוכרת שדיברה לא יפה לאבא)
קראתי המון חמור שקשור במחלה האיומה הזו אבל לא נראה לי שיש מה לעשות.
אני מקווה שאולי מישהו פה עם בעיה דומה ייתן איזו עצה ,איזה רעיון.
תודה מראש.

raanansh

New member
בדיוק יש לי במלאי 2 נפאליות ופיליפינית

מוכר אותן לפי הקילו , 100 ש"ח..
וקצת ברצינות יותר , זה לא מוצר מדף, תתרחקי מכל חברת כח אדם שתגיד לך כיום שיש לה מלאי עובדות זרות דוברת עברית - זה שקר מוחלט.
יש כאן עניין של התאמה בין העו"ז לבין המטופלת ומשפחתה, תנאי שכר, דרישות תפקיד ונכונות של המטפלת למלאן.
זה לא לבוא לשלם ולקבל - למרות שרוב התאגידים עובדים ככה כיום, זורקים עו"ז ל5 משפחות בתקווה לפגוע בול ולגרוף את העמלה.

רק היום פנו אלי 2 עו"ז דוברות עברית ברמה גבוהה, כמעט 4 שנים בארץ ומחפשות עבודה חדשה. את רוצה אותן ? אני לא.
למה? כי שתיהן עובדות אצל קשישות חולות אלצהיימר ויודעות שעוד כמה חודשים יאלצו לקבל על עצמן לטפל בהן עד המצב הקשה של הכסא גלגלים, חיתולים ולילות ללא שינה...
תרצי המלצות או טיפים, תפני במסרים.

למעלה