חיפוש פאלם או פוקט

• פותח הנושא avibl
  • פורסם בתאריך

avibl

New member
חיפוש פאלם או פוקט

שלום לכולם אני מחפש פאלם או פוקט פשוט עם בערך 4-5 גיגה זכרון שניתן יהיה לחבר קורא כרטיסים USB . האמת שאני צריך רק ארגונית וקורא כרטיסים יש משהו ?

יש lifedrive

הפאלם הזה מגיע עם 4 גיגה מובנה וקורא כרטיסים מובנה בדיוק מה שאתה צריך בלי שום קורא כרטיסים חיצוני

avibl

New member
הוא נראה טוב אבל לצערי

אני חייב קורא CF כי אני מצלם בניקון על פניו הוא נראה תותחון אבל נראה שבמחיר הזה כבר עדיף לקנות נייד אפילו משומש אין משהו פשוט יור :)

splashy

New member
אמנם לא פאלם ../images/Emo32.gif אבל יש נגן MP3

של iAudio שיש לו USB Host - יכול להתחבר למצלמה של ניקון או לקורא כרטיסים ישירוח בלי מחשב! בדיוק רכשתי מכשיר כזה עכשיו (iAudio X5) ואני מרוצה עד הגג. הוא מתחבר לניקון D70 שלי ומעביר תמונות בקלות ובמהירות. אמנם אין לו ארגונית אבל קיים גם דגם אחר שהוא PMP (נגן מולטימדיה נייד), Cowon iAudio A2, של אותה חברה, שאאל"ט מסתנכרן עם אאוטלוק אבל אל תתפוס אותי במילה, וגם יש לו מסך גדול 4", מעולה לתמונות בין היתר. החיסרון שלו לעומת ה-X5 שהוא מאוד גדול ומסורבל.

2cookie

New member
HP כלשהו מסדרת ה-2XXX

או DELL מסידרת האקסים, כולם יתאימו. תצטרך לקנות כרטיס זיכרון SD או אפילו כמה כרטיסים כאלו בכדי לקבל נפח של 4-5 ג'יגה, לדעתי כבר עדיף לקנות CF גדול למצלמה.

avibl

New member
בצילום ארועים ישנה בעיה

בגלל זה אני לא רוצה כרטיסים גדולים אני רוצה לגבות את החומר במהלך הארוע למכשיר קטן ולא להשתמש במחשב הנייד

למעלה