חיפוש צימר דחוף

חיפוש צימר דחוף

לזוג מפונק ומנוסה, המחפש לברוח לשלשה / ארבעה לילות השבוע, בצפון היבש והקריר ( עד כמה שניתן ) חשוב בריכה פרטית, לא חשוב ג'אקוזי אבל הנוף והאיבזור - כן. ו...עוד לא זכינו בפייס - למרות שאנו מנהלי חברת תיירות פנים... בתודה מראש נתי

katam

New member
כמה רעיונות

יש המלצה שלי ושל מר וגברת פלפלת על הבקתות של מיכל באמירים. באותו שרשור יש המלצה של עודאיילת1 על הסעודה האחרונה באמירים. תחפשי היה לפני חודשיים המלצה על גן ורדים באמירים. תערכי חיפוש. lavendula היתה לא מיזמן באחוזת S&Y במתת היתה לה בקורת חיובית מאד על סוף הדרך במתת לפני כמה ימים תעשי חיפוש. תהנו ואל תשכחי לחזור לדווח. אורלי

katam

New member
הינה הקישור

להמלצות על מיכל באמירים ועל הסעודה האחרונה. אורלי

drtrip

New member
הי נתי, אשמח לעזור...

1. נוף בהרים-רמות נפתלי, תפנה לשרה המקסימה... המקום מקסים, הצימרים לא מעץ אבל יש גקוזי, האתר מובנה בצורה מדורגת ויש בריכה קטנה ויפה, חדר אוכל מקסים, ספא קטן ונוף גדול.... המקום נמצא גבוה ויש אוויר מעולה למעלה... בקתות עץ אלון-רמות נפתלי-נוף... בריכה 2. מקום בגליל העליון אך יותר נמוך, בית הלל. להלן המקומות עם הבריכה: ניצה גולד-בית עץ,ענת עמוסי נוף אין, אך קרוב לאטרקציות רבות. בהצלחה!

בבקשה....

אחוזת גאיה - בריכה פרטית וכל החלומות האפשריים מתגשמים שם. דומיין גליל - יש כל שביקשת ואני מוסיף - מארחים לא חביבים! לא זול! (לא בצדק) בית רוטמן בלוטם - אין בריכה, אבל יש חוויה של נוף וגסטרונומיה.

ה דרומי

New member
כאשר היתי שם די מזמן לא היתה בריכה

בישוב גרתי שם חצי שנה. וכעבור שנים חזרתי לביקור ואיזה פלא יש להם בריכת שחיה בישוב. נדמה לי גם למונים מבחוץ.

היום השני, אם אני לא טועה

בגליל המערבי. יש צימר חמוד "בר בכפר" בשרונה, אני חושבת שהם בנו שם בריכה פרטית והוא לא מאוד יקר. בהצלחה.

geffen2

New member
המלצה על צימרים

ילדונת אני אמליץ לך על אזור בו מזג האויר נפלא את הצימרים תבחרי בעצמך באזור קריר אין בריכה מצפה מתת בין גן כפר דרוזי אבירים נזכרתי במקום חדש ומדהים אני שולח לך את הכתובת http://www.weekend.co.il/galilwest/yom8/index.html בהצלחה

rivkaman

New member
המלצה מקום כיפי אכזיב אצל אלי אביבי

אלי ורינה אביבי, מקום לינה זול יש אפשרות להקים אוהל על הדשא.

למעלה