יש לי אולי הצעה קטנה עבורך
כידוע, הדעה הרווחת היא, שהמצב הבריא ביותר לילדים הוא לחיות עם אמא ואבא בבית. מתוך הנחה זו, נגזרת ההנחה, שאם ילד גדל רק עם אמא בבית וללא אבא אז יש שם בעיות מכל מיני סוגים שקשורות להתפתחות....לחוסר דמות אב..ועוד מלא כאלה השערות, לא אפרט כרגע... ההנחה הזו, שילד שגדל בלי אבא "יוצא דפוק" (בקיצור.....) ועם חסך של דמות אבהית וכו....היא הנחה שהולכת ונסדקת בשנים האחרונות וזה קורה בעיקר בשל העובדה שיש יותר ויותר תאים משפחתיים של חד הוריות, והילדים לא ממש יוצאים דפוקים ואולי ההפך הוא הנכון........ לפני כשנה יצאה כתבה במוסף "סגנון" של מעריב, על אישה בארה"ב נדמה לי, שכתבה ספר בדיוק על העניין הזה. ולדעתי הנושא הזה הולך להיות הנושא החם ביותר בעשר השנים הבאות, כי יש לזה גם השפעה על מערכת בית המשפט וכו... כלומר, כל העניין של חשיבות האב בתא המשפחתי של הורים גרושים. אני לא מביעה כאן את עמדתי בנושא, אני רק אומרת שזה מתחיל להיות על סדר היום הציבורי. אני אחפש את הכתבה הזו במעריב ואוכל לשלוח לך צילום, זו נקודת התחלה טובה. שילחי לי במסר את האימייל שלך אם תרצי. כתבתי הרבה בשביל הצעה קטנה, לא???? סליחה..... בהצלחה בכל אופן.